Ik kom vanonder mijn steen gekropen!

Want ja, I know, het was hier een tijdje rustig, heel rustig. Zo rustig dat ik zelfs al berichtjes kreeg of het nog wel goed met me gaat.

Ik kan je verzekeren: jip, ik ben ok!

De voorbije maanden was het stil omdat ik vooral heel veel tijd gespendeerd heb in mijn bubbel met mijn favoriete kleine bubbels. Zelf zat ik dus verre van stil hoor!

Het waren intense maanden hier ten huize Goestjes, zijt maar zeker. Twee kindjes in minder dan twee jaar, dat is best pittig.

Hell, het is hier soms echt wel van pompen of verzuipen. Maar tkan ook heel gezellig en hartverwarmend zijn.

Er zijn hier dan ook al wel wat tranen gevloeid. Van frustratie en vermoeidheid, maar zeker evenveel geluk en emotie – want ja zo Theootje die zijn kleine zusje knuffelt en zoentjes geeft en Annabel die echt gewoonweg verliefd kirrend zit te staren naar haar grote broer, daar smelt een moederhart echt wel van!

Intussen is onze kleine meid al vier maanden geworden en wordt het tijd om uit die bubbel te breken en vanonder mijn steen te kruipen. En daar heb ik heel veel goesting in! Want het gonst in mijn hoofd van ideetjes en leuke projecten waarmee ik jou zoveel mogelijk wil inspireren en helpen.

Terwijl we zelf wat zoeken naar een nieuw evenwicht in ons gezin, ben ik ook serieus aan het stilstaan bij waar ik met Studio Goestjes naartoe wil.

Ik zie dit een beetje als mijn derde kindje en wil dat ook zo koesteren. Maar net zoals een kind, groeit en bloeit, evolueert ook Studio Goestjes. Bovendien is Studio Goestjes mijn persoonlijk project dat mee verandert met hoe ikzelf ook verander.

No worries, eten en koken zijn en blijven hier centraal op de menukaart staan. Maar nog meer dan vroeger ben ik sinds de komst van Annabel op zoek naar mogelijke manieren om zowel werk als huishouden zo efficiënt en aangenaam mogelijk te doen verlopen. Jip, ik ben eigenlijk een fulltime efficiëntiezoeker en planningsfreak geworden. En deze ervaring wil ik vanaf nu ook graag met jullie delen.

Want meer dan ooit besef ik dat werk- en gezinsleven combineren héél erg pittig is en dat er na een drukke werkdag soms weinig tijd, inspiratie en goesting overblijft om goed te koken. Daarom wil ik je met Goestjes inspireren en helpen om doordeweeks met je volle goesting goed eten te maken.

Dat doe ik met recepten voor doordeweekse gevarieerde kost die je kan klaarmaken in ongeveer een halfuur. Maar ook met tips, tricks en workshops om dat dagdagelijks spitsuurkoken zo aangenaam en vlot mogelijk te doen verlopen.

Ik kijk er immens naar uit om je nog meer te inspireren!

Tot snel!

X

Jozefien

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.