Over Jozefien

Hallo, ik ben Jozefien

Als kind stond ik tijdens de vakanties steevast met mijn mama samen in de potten te roeren. Ze leerde mij de basis van goed koken en bracht me haar passie bij voor verse ingrediënten. Voor mij betekent goed eten ook gezellig samenzijn. Schone momenten met geliefden beleven en daarbij genieten van iets lekkers op je bord. Een belangrijk moment of een feest valt of staat voor mij dan ook met de kwaliteit van het eten.

jozefien ryckx goestjes blogger foodstylist recepten receptontwikkelaar kookworkshops marketing social media communicatie

Toen ik mijn man leerde kennen viel het hem op dat ik wel heel graag over eten babbelde. Hij moedigde me aan op in 2013 deze blog te starten, zodat ik mijn passie voor lekker eten met de wereld kon delen. Wat als een hobby begon groeide uit tot een waar passieproject dat steeds meer en meer tijd in beslag nam. Recepten bedenken, gerechten stylen, fotograferen en schrijven over eten, dat bleek echt helemaal mijn ding te zijn!

Intussen volgde ik al een paar jaar kookles aan Spermalie en deed ik verschillende opleidingen rond foodstyling en -fotografie, online marketing en social media. Ik zat wat vast in mijn vorige job en kon er mij niet echt creatief uitleven. Van die situatie werd ik niet echt gelukkig dus besloot ik de stap te wagen en mijn jarenlange ondernemersdroom te verwezenlijken door van mijn passieproject mijn beroep te maken.

jozefien ryckx goestjes blogger foodstylist recepten receptontwikkelaar kookworkshops marketing social media communicatie

Intussen heb ik het geluk dat ik naast deze blog ook professioneel actief ben als allround communicatieve foodie en zo op een creatieve, boeiende en hands-on manier mijn klanten kan helpen. Een greep uit mijn aanbod:

  • Strategisch advies en begeleiding van voedingsbedrijven, horeca en food ondernemers bij hun online communicatie en social media
  • Receptontwikkeling en culinaire teksten voor kookboeken, magazines, company blogs, social media, offline communicatie, etc.
  • Foodstyling en fotografie
  • Workshops rond al het voorgaande

Benieuwd wat ik voor jou en je onderneming kan betekenen? Grasduin dan gerust even door mijn portfolio of bekijk dit handige overzicht van de diensten die ik aanbiedt.

 

 

 

Tot gauw!

Jozefien 

 

Geen reacties

Laat een reactie na

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.