fbpx

Over mij

Hey!

Ik ben Jozefien, 34 jaar, getrouwd met Jeroen en mama van Theo (2) en Annabel (5 maanden). Goestjes startte als een waar passieproject, want ja ik ben nu eenmaal een echte foodie! Intussen deel ik al meer dan 5 jaar mijn favoriete recepten op Goestjes.be.

Ik ben heel content dat ik van Studio Goestjes sinds enkele jaren ook mijn fulltime job heb kunnen maken. Ik creëer recepten voor klanten, werk als foodstylist en geef kookworkshops. Maar bovenal deel ik met heel veel plezier recepten op goestjes.be.

Sinds de geboorte van ons dochtertje was het wat zoeken naar een nieuw evenwicht in ons gezin. Daarom heb ik ook serieus stil gestaan bij waar ik met Studio Goestjes naartoe wil. Ik zie dit een beetje als mijn derde kindje en wil dat ook zo koesteren. Bovendien is Studio Goestjes mijn persoonlijk project dat mee verandert met hoe ikzelf ook verander.

Eten en koken staan hier centraal op de menukaart. Maar nog meer dan vroeger ben ik op zoek naar mogelijke manieren om zowel werk als huishouden zo efficiënt en aangenaam mogelijk te doen verlopen. Jip, ik ben eigenlijk een fulltime efficiëntiezoeker en planningsfreak geworden. En deze ervaring wil ik vanaf nu ook graag met jullie delen.

Want meer dan ooit besef ik dat werk- en gezinsleven combineren héél erg pittig is en dat er na een drukke werkdag soms weinig tijd, inspiratie en goesting overblijft om goed te koken. Daarom wil ik je met Goestjes inspireren en helpen om doordeweeks met je volle goesting goed eten te maken.

Dat doe ik met recepten voor alledaagse gevarieerde kost, die je kan klaarmaken in ongeveer 30 minuten. Maar ook met tips, tricks en workshops om dat dagdagelijks spitsuurkoken zo aangenaam en vlot mogelijk te doen verlopen.

Ik kijk er immens naar uit om je te mogen inspireren! Blijf je graag als eerste op de hoogte van alle Goestjes nieuwtjes? Schrijf je dan zeker ook in voor mijn nieuwsbrief!

Tot snel!

X

Jozefien 

Geen reacties

Laat een reactie na

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.