fbpx

Over mij

Hey!

Ik ben Jozefien, 34 jaar, getrouwd met Jeroen en mama van Theo (2,5j) en Annabel (10 maanden). Goestjes startte als een waar passieproject, want ja ik ben nu eenmaal een echte foodie! Intussen deel ik al meer dan 5 jaar mijn favoriete recepten op Goestjes.be.

Ik ben heel content dat ik van Studio Goestjes sinds enkele jaren ook mijn fulltime job heb kunnen maken. Ik creëer recepten voor klanten, werk als foodstylist en geef kookworkshops. Maar bovenal deel ik met heel veel plezier recepten op goestjes.be.

Eten en koken staan hier centraal op de menukaart. Maar ik ben ook steeds op zoek naar mogelijke manieren om zowel werk als huishouden zo efficiënt en aangenaam mogelijk te doen verlopen. Jip, ik ben eigenlijk een fulltime efficiëntiezoeker en planningsfreak geworden. En deze ervaring wil ik vanaf nu ook graag met jullie delen.

Want met twee kleine kindjes besef ik meer dan ooit dat werk- en gezinsleven combineren héél erg pittig is en dat er na een drukke werkdag soms weinig tijd, inspiratie en goesting overblijft om goed te koken. Daarom wil ik je met Goestjes inspireren en helpen om doordeweeks met je volle goesting goed eten te maken.

Dat doe ik met recepten voor alledaagse gevarieerde kost, die je kan klaarmaken in ongeveer 30 minuten. Maar ook met tips, tricks en workshops om dat dagdagelijks spitsuurkoken zo aangenaam en vlot mogelijk te doen verlopen.

Op zoek naar een hands-on manier om dat spitsuurkoken aan te pakken? Download dan alvast mijn starterskit maaltijdplannen en je kan meteen aan de slag! Of Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief en ontvang recepten, tips & tricks recht in je mailbox! Heb je een vraag of opmerking? Stuur mij gerust een mailtje: jozefien@goestjes.be

Ik kijk er immens naar uit om je te mogen inspireren!

Tot snel!

X

Jozefien 

1 Reactie

  • Wat is jou reactie? Hannelore Smout 9 februari 2021 at 08:52

    Dag Jozefien,

    Ik zou je graag willen uitnodigen om onze speciality coffee van Gayo te proeven. Steeds vers gebrand in onze koffiebranderij in Vilvoorde. Wij sourcen onze koffie rechtstreeks van de plantage en herinvesteren de opbrengst om hun koffie nog beter te maken. Gayo engageert zich om een balans te vinden tussen duurzaamheid, kwaliteit en sustainability.

    Als foodie beschik jij over een sterk paar smaakpapillen. Daarom ben jij de ultieme persoon om onze koffie te proeven. Wij staan te popelen om jouw feedback hierover te ontvangen.
    Wij zijn tevens ook op zoek naar ambassadeurs om onze brand te vertegenwoordigen. Als onze roast je bevalt, zijn er tal van mogelijkheden om ons samen in te zetten voor ontelbare (h)eerlijke koffiemomenten.

    Laat ons gerust weten of je een specifieke regio met waarvan je onze koffie zou willen proeven, hoe de bonen gemalen mogen zijn en naar waar ze we mogen opsturen. We bezorgen je met veel liefde een sample van onze koffie.

    Veel liefs,

    Hannelore van team Gayo

  • Laat een reactie na

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.