Hey!

Ik ben Jozefien, 35 jaar, foodie, mama én fulltime efficiëntiezoeker. Ik maakte een aantal jaren geleden van mijn kookpassie mijn beroep en ontwikkel sindsdien heel wat recepten voor een divers arsenaal aan klanten. Daarnaast deel ik mijn favoriete recepten voor dagdagelijks koken op deze website en laat ik je op instagram meekijken achter de schermen van mijn werk, gezin en kookavonturen. 

Ik zie het als mijn persoonlijke missie om je te helpen dagdagelijks goed eten te maken zonder gedoe. Ik kijk er keihard naar uit om je verder te mogen inspireren! 

Mijn lievelingsgerecht dat is karnemelkstampers met grijze garnalen en een gepocheerd eitje en voor een foodietrip naar Japan mag je me altijd ‘s nachts uit mijn bed komen halen – al kan ik met een portie heerlijke verse sushi ook wel al een beetje mijn pap koelen.  

Ik ben getrouwd met Jeroen en samen hebben we twee koddige koters die onze aandacht voor de volle 200% opeisen. Ik lees graag boeken en dat was ook één van de redenen waarom ik ooit Germaanse studeerde. Tijdens het koken luister ik graag naar true crime podcasts en sinds kort een zwak voor espresso martini’s.  

Geboren in het West-Vlaamse Ardooie en trots op mijn roots, maar intussen woon ik toch al zo’n 10 jaar in het wonderschone Gent. Toch zonder twijfel de allermooiste, tofste en lekkerste stad van West-Vlaanderen 😉 Meestal werk ik thuis vanuit mijn eigen keuken en thuiswerkplek. Vind je me daar niet, dan ben ik aan de slag bij een klant of ben ik megaproductief aan het knallen bij Likebirds, mijn superfijne coworkingplek. 

Eten en koken staan hier centraal op de menukaart. Maar ik ben ook steeds op zoek naar mogelijke manieren om zowel werk als huishouden zo efficiënt en aangenaam mogelijk te doen verlopen. Jip, ik ben eigenlijk een fulltime efficiëntiezoeker en planningsfreak geworden. En deze ervaring wil ik vanaf nu ook graag met je delen.

Want met twee kleine kindjes besef ik meer dan ooit dat werk- en gezinsleven combineren héél erg pittig is en dat er na een drukke werkdag soms weinig tijd, inspiratie en goesting overblijft om goed te koken. Daarom wil ik je met Goestjes inspireren en helpen om doordeweeks met je volle goesting goed eten te maken. Dat doe ik met recepten voor alledaagse gevarieerde kost, die je kan klaarmaken in ongeveer 30 minuten. Maar ook met tips, tricks en workshops om dat dagdagelijks spitsuurkoken zo aangenaam en vlot mogelijk te doen verlopen.

Op zoek naar kookinspiratie voor elke dag? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief en ontvang recepten, tips & tricks recht in je mailbox! Heb je een vraag of opmerking? Stuur mij gerust een mailtje: jozefien@goestjes.be

Ik kijk er immens naar uit om je te mogen inspireren!

X

Jozefien