Koken uit de voorraadkast

Ik hou van vers eten, het liefst elke dag. Elke week maak ik dan ook trouw mijn weekmenu met zoveel mogelijk verse en seizoensgebonden ingrediënten. Ik kan het boodschappen doen daardoor meestal tot 1 keer per week beperken. Maar nu pak ik het toch nog ietsje anders aan. Ik probeer nog wat verder in de tijd te plannen en let er toch op dat ik ook recepten inplan met ingrediënten die wat langer goed blijven. Zo wil ernaar streven om mijn winkelbezoeken nog meer te beperken.

Nee, ik heb het niet over hamsteren. Wel over slim en efficiënt boodschappen doen. Want hoe minder we met ons allen buiten komen, hoe beter. Dat is nu eenmaal de huidige realiteit waar we niet omheen kunnen. En om je daarbij te helpen werkte ik mijn eerste e-book uit, met als titel ‘Koken uit de voorraadkast.

Je vindt er een overzichtelijke lijst met de voedingsmiddelen die ik altijd in mijn koelkast, voorraadkast en diepvries heb. Omdat het voor jou misschien wel handig is om te weten welke ingrediënten je veelzijdig kan inzetten in heel wat verschillende gerechten. Of welke voedingsmiddelen best wel lang bewaren.

Daarnaast vinden jullie in dit e-book ook 10 eenvoudige en lekkere recepten die je met de ingrediënten uit mijn lijst kan klaarmaken. Zo heb je alvast 10 gerechten waar je altijd kan op terugvallen, zodat je niet plots onverwacht boodschappen moet gaan doen.

Ik hoop oprecht dat dit e-book een hulp zal zijn tijdens de komende weken!

Zorg goed voor jezelf, zorg goed voor mekaar en heel veel courage!

X

Jozefien

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.