Elke dag goed eten in minder dan 30 minuten

2019-12-18GoestjesJozefien(c)SilvieBonne-6

In deze online workshop leer je in 2 uur hoe je met een goed maaltijdplan elke week uren tijd kan besparen. Ik leer je de kneepjes van het maaltijdplannen en help je om in die wirwar van kookinspiratie je eigen weg te vinden. Zo kan je elke dag stressvrij een goeie maaltijd klaarmaken en heb je extra tijd om ook samen aan tafel te genieten.

Schrijf je zeker in voor deze workshop als je:

 
 • bijna elke avond na een drukke werkdag snel naar de winkel moet hollen om dan compleet gestresst en ongeïnspireerd steeds naar hetzelfde te grijpen.
 • weinig of geen plezier haalt uit het dagdagelijks koken en er te weinig in slaagt om goeie, lekkere en gevarieerde maaltijden op tafel te zetten.
 • steeds te weinig tijd hebt om na al dat koken ook bewust te genieten van je eten en rustig samen te tafelen.
 • te weinig (of te veel) inspiratie hebt om te koken waardoor het vaak echt moeilijk is om te kiezen wat je zal klaarmaken.
 • gezinsleden het je moeilijk maken en bepaalde wensen hebben waardoor het voor jou heel lastig wordt om gevarieerd te koken.
2019-12-18GoestjesJozefien(c)SilvieBonne-35

GOESTJES to the rescue met:

 • Mijn exacte stappenplan om elke dag in 30 minuten of minder een goede, gevarieerde maaltijd klaar te maken.
 • Mijn beproefde methode om snel en succesvol een weekmenu met bijhorende boodschappenlijst op te stellen zodat je maar 1 keer per week boodschappen hoeft te doen. 
 • Mijn ultieme tips over hoe je je in je keuken het best kan organiseren en welke handige keukentools je kan inzetten om het dagdagelijks koken serieus te vereenvoudigen en efficiënter te maken.
 • Een handig overzicht van wat er in je voorraadkast en koelkast moet zitten zodat je ten allen tijde een goeie maaltijd op tafel kan zetten, met tal van concrete recepten om te voorraadkastkoken erbovenop.
 • Heel wat concrete inspiratie voor dagelijkse kost, recepten maar ook handige tips en tricks die je helpen door het bos de bomen te zien.

2 inspirerende uren waarin ik mijn ervaring met je deel
+1 werkboek zodat je zelf meteen aan de slag kan
+ heel wat handige lijstjes en templates

Krijg je de kriebels bij het horen van de vraag: 'wat eten we vandaag?' Maak jij ook uit tijdsgebrek of gebrek aan inspiratie altijd maar hetzelfde klaar?

Ook ik moest vroeger geregeld snel snel na de werkdag boodschappen doen omdat er weer niets in huis was, of omdat ik dat ene ingrediënt niet had. Of snel snel een pastaatje in mekaar flansen met het weinige dat ik in de koelkast vond. Dat pastaatje, dat gebeurt nog wel eens, maar dan is dat meestal wel zo ingepland.

Want doorheen de jaren leerde ik de voordelen van het maaltijdplannen. Nu neem ik 1 keer per week 30 minuten te tijd om alle maaltijden voor de komende week te plannen en maak ik ook meteen een boodschappenlijst. Zo hoef ik maar 1 keer boodschappen te doen en krijg ik nooit meer de kriebels van de vraag: wat eten we vandaag?

Die ervaring wil ik graag met je delen zodat ook jij komaf kan maken met die stress en dat knagende gevoel van niet goed bezig zijn. Ik leer je met veel plezier hoe je op een makkelijke manier elke dag een lekkere, gevarieerde maaltijd kan klaarmaken, zonder dat het je extra tijd kost.

De belangrijkste voordelen van maaltijdplannen op een rijtje:

 1. TIJDSWINST: Een halfuur per week maaltijdplannen zorgt ervoor dat je maar 1 keer per week naar de winkel moet en zo heel wat tijd wint! 
 2. JE BESPAART SERIEUS WAT CENTEN: Want door te plannen en je boodschappenlijst op basis van die planning te maken koop je enkel wat je nodig hebt en bespaar je dus heel wat!
 3. GEDAAN MET DIE STRESS: Door dat halfuurtje plannen weet jij perfect wat er elke dag op het menu zal verschijnen en ben jij ook gerust door het feit dat je reeds alles in huis hebt.
 4. JE GOOIT VEEL MINDER WEG: Want gezien je enkel koopt wat je nodig hebt heb je veel minder overschotten. Dankzij de tips die ik je meegeef om met restjes aan de slag te gaan vermindert die foodwaste nog meer! Wist je dat we met zijn allen gemiddeld zo’n 34 kg voedsel per persoon per jaar weggooien?
 5. JE EET GEVARIEERDER: Door kort even bewust stil te staan bij wat je gaat eten kan je ook rekening houden met wat er in het seizoen is, wat je gezinsleden graag eten of welke nieuwe recepten je eens wil uitproberen, krijg je vanzelf meer variatie op je bord.
simpele pasta met gekonfijte kerstomaten en geroosterde paprika goestjes

Wat mag je heel concreet verwachten van deze online workshop?

 1. 2 interessante uren waarin ik je zal leren hoe je elke dag met plezier in 30 minuten een lekkere maaltijd kan klaarmaken
 2. Een digitaal werkboek waarin ik al mijn tips en tricks voor je bundel zodat je meteen aan de slag kan.
 3. Een template waarmee je elke week je weekmenu en boodschappenlijst kan opmaken.
 4. Een handige lijst met wat er in je voorraadkast en koelkast moet zitten.
 5. Een overzicht van mijn favoriete keukentools en kookhacks die je elke dag zullen helpen om snel én lekker te koken.
 6. Een lijst met mijn favoriete kookboeken en inspiratiebronnen met eenvoudige recepten voor elke dag.
 7. 10 heerlijke en snelle voorraadkastrecepten die je altijd kan maken met wat je in huis hebt.
 8. Toegang tot mijn exclusieve facebookgroep “Maaltijdplanning Stappenplan” waar je mij bijkomende vragen kan stellen en tips kan uitwisselen met je medecursisten.

Waarom een ONLINE workshop?

Ik geef deze workshop online. Dit zal  gebeuren in de besloten facebookgroep waar je toegang toe krijgt eens je ingeschreven bent.  Je krijgt voordien voldoende duidelijke instructies zodat alles vlekkeloos kan verlopen.

Eens de videoworkshop ten einde is kan je die zoveel herbekijken als je maar wil en op eender welk moment. Werd je tijdens de workshop door één van je kids aan je mouw getrokken of moest je tussendoor ook nog andere dingen doen waardoor je hier en daar een stuk hebt gemist? Geen nood, want de opname kan je integraal op een ander, rustiger moment bekijken. 

Omdat de workshop online doorgaat hoef je je ook niet te verplaatsen. Je kan dus gewoon vanuit je bad of in je pyjama vanuit je zetel meevolgen. Geen nood, jij ziet mij maar ik zie jou niet hé 😉

 

Wie ben ik?

Voor de newbies en de curieuzeneuzen onder jullie vertel ik graag wat meer over mezelf!

Ik ben Jozefien, 34 jaar, getrouwd met Jeroen en mama van Theo. Goestjes startte als een waar passieproject, want ja ik ben nu eenmaal een echte foodie! Intussen deel ik al meer dan 5 jaar mijn favoriete recepten op Goestjes.be.

Ik ben heel content dat ik van Studio Goestjes sinds enkele jaren ook mijn fulltime job heb kunnen maken. Ik creëer recepten voor klanten, werk als foodstylist, schrijf culinaire teksten en geef geregeld kookworkshops. En daarnaast deel ik ook nog steeds heel wat recepten op goestjes.be.

Intussen heb ik echt al veel kennis en ervaring vergaard en ik ben op zoek gegaan naar een nieuwe manier om die te delen. Ik hoop daarom oprecht dat ik met deze online workshop heel veel mensen kan bereiken en hen ook effectief kan helpen om meer plezier uit het koken te halen!