A little personal update

Toegegeven, het is aanpassen om na twee weken feest & vakantie weer terug met beide voeten op de grond te komen. En wat voor een heerlijke twee weken! In case you missed it: mijn lief en ik hebben mekaar op zes augustus ons ja-woord gegeven in het stadhuis van Gent. Daarmee zijn we nu wettelijk gezien man & vrouw! Een serieuze stap die gepaard ging met een mega gezellige dag vol leuke momenten met vrienden en familie.   Het zal een uitdaging worden om deze topdag in december te overtreffen, dan stappen we nogmaals in het huwelijksbootje, maar dan voor de kerk en met een net iets groter feestje 🙂

Curieus naar meer fotootjes van deze magische dag? Abonneer je dan snel op Goestjes in je Mailbox (zie rechterkolom) om vrijdag een exclusief wedding-report te ontvangen! Hieronder alvast een voorsmaakje:

jozefien_en_jeroen_stadshalJ&J_part_1_jozefien_stadshal

Na onze civil wedding volgde een deugddoende en herbronnende vakantie in de bergen. Jip, this girl (allé ja, deze madam nu zeker?) trok samen met de hubby & de rugzak acht dagen in het massief van de Mont Blanc rond. Voor de kenners onder jullie – we stapten een groot deel van de Tour du Mont Blanc af, van Courmayeur tot in Chamonix.

Deze tocht bracht ons zo’n 120km van refugio naar refuge, door Italië, Zwitserland en Frankrijk en uiteraard door berg en dal. Twas afzien met momenten, maar vooral genieten van de rust van de natuur, de magnifieke omgeving en het gewoon met z’n tweetjes zijn. Not your typicial honeymoon maar wel ideaal zo’n vakantie om rust te brengen in je hoofd. Het meditatie-effect van in kleermakerszit naar de ondergaande zon boven de Mont Blanc kijken wordt mijns inziens zwaar onderschat. (Merk ook vooral het contrast in onze outfits & het feit dat we deze keer geen fotograaf mee hadden :-))

tMB3 TMB1 Vakantie zorgt voor nieuwe ideeën en zuurstof, voor goesting ook om er weer volop in te vliegen. Voor mij dit jaar geen post-vakantiedip, nee – wel nagenietend en enthousiast bezig zijn met mijn passie en mijn eigen ding! Jip, sinds deze zomer keer ik niet meer terug naar mijn vaste job maar ga ik 100% & met de volle goesting voor Goestjes & Co. Ik kan dus vanaf heden al mijn tijd spenderen aan die tientallen ideeën waar ik al jaren mee in mijn hoofd zit, ik ben elke dag creatief met lekker eten bezig en sta helemaal op eigen benen – kortom ik doe er alles aan om de foodie bossladie te worden waar ik stiekem al jaren van droom.  

Een beetje scary ook, dat wel, maar er zijn heel veel mooie projecten waar ik momenteel samen met hele leuke mensen aan werk. Schone vooruitzichten, zeker weten!

if_you_can't_stop

Dus ja, willen jullie Goestjes inschakelen voor catering op een klein feestje of professioneel event? Wil je graag eens een Goestjes-kookworkshop met gezonde seizoensgebonden gerechten volgen of organiseren ? Zoeken jullie iemand om recepten te ontwikkelen en foodstyling te doen? Kan je wel wat hulp gebruiken met je foodgerelateerde social media? Of wil je mij op eender welke food-gerelateerde manier inschakelen? Contacteer me gerust: jozefien@goestjes.beTO BE CONTINUED!

PS: Thanks Nathan Dobbelaere voor de prachtige trouwpics, FLVVR voor de magnifiek schone bloemekes &  Kristof + Margot voor ons uber-stijlvol vervoer op 6 augustus!

11 gedachten over “A little personal update”

    1. Bedankt Jozefien! Twas echt ook een superfijne dag!
      Een wekelijks gezond receptje in KW-magazine bijvoorbeeld – dat zie ik wel zitten om te doen! Je weet me te vinden hé 🙂

  1. Patricia herreman

    Proficiat Jozefien met je huwelijk en je nieuwe uitdaging. Zo’n mooie meid, een prinsesje, prachtig kapsel. Ik wens jullie samen veel geluk en een succesvolle toekomst.

  2. Lees het met beetje vertraging…nog eens dikke proficiat met trouw! Heel mooi! En dikke proficiat met de stap…you go girl!!! Veel succes toegewenst!X

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.