Xavie’s granovie met verse vijgen en fetakaas + Give Away

I love granola! Intussen wisten jullie dat waarschijnlijk al he? Soms waag ik mij wel eens aan het maken van mijn eigen granola, nog steeds een favoriet ontbijtje trouwens. Maar ja, zoals iedereen heb ik daar helaas ook niet altijd de tijd voor. Tot voor kort was het moeilijk om een waardig alternatief te vinden voor mijn eigen baksels, maar de granovie van Xavie komt toch aardig in de buurt!

ingredienten xavies granovie met verse vijgen en fetakaas

Vanuit haar keuken in Zwevegem maakt Xavie heerlijk krokante granola met verschillende smaakjes. Mijn favorieten? Kokos- Kaneel, Amandel-Abrikoos en uiteraard de double chocolate (who wouldn’t?). Maar ook de meer ‘gewone’ granovies van Xavie zijn superlekker. Dit receptje maakte ik met haar Extra Seeds variant, heerlijk krokant gebakken volkoren granen met extra veel zaadjes. Deze granola combineer je met smeuïge verse vijgen en frisse fetakaas. Het geheel werk je af met een scheutje olijfolie, wat fleur de sel en enkele verse walnoten. Ziezo, daar heb je weer een heerlijke lunch on the go! 

recept voor xavies granovie met verse vijgen en fetakaas

Wil je ook dolgraag eens kennis maken met de lekkere graantjes van Xavie? Dankzij Goestjes kan je nu een zakje van Xavies’ granovie winnen! Vertel ons hieronder in een reactie hoe jij het liefst je granola eet en geef Xavies’ een like op Facebook, wie weet val jij volgende week wel in de prijzen! Graag nu al wat van Xavie’s goodies in huis halen? Je vindt alle info en verkoopadressen op de website: www.xavies.be. Smakelijk!

Xavies granovie met verse vijgen en fetakaas win je pakket

[yumprint-recipe id=’23’]

11 gedachten over “Xavie’s granovie met verse vijgen en fetakaas + Give Away”

 1. Tot nu toe At ik mijn geanola met yoghurt (meestal Bio), nog nooit aan gedacht om er een lunchgerechtje van te maken. Jouw receptje met vijgen en feta lijkt me heerlijk en okkernoten krijg ik van mijn ouders of schoonmoeder (hebben elk een boom staan) dus dat ingrediënt is alvast geregeld 🙂

  1. Amai wat een geluk met die overvloed aan okkernoten! Ik vind ze heelrijk! Thanks voor je comment trouwens – helaas niet gewonnen maar wie weet de volgende keer? 🙂

 2. Net gezien op de site dat ze Granovie ook bij mij in de buurt verkopen. Ik ga dus zeker om een zakje gaan, ben vooral benieuwd naar de Extra Seeds variant! Ik eet mijn granola meestal liefst met wat yoghurt en fruit of met amandelmelk. Jouw receptje met walnoten en fetakaas ziet er ook wel heel erg lekker uit, zeker het proberen waard!

 3. Debbie Andries

  Mijn ideale ontbijt om de dag goed te starten, is yoghurt met granola en vers fruit! Ik maak hem het liefste zelf, en varieer dan met gedroogde besjes of stukjes fondant chocolade. Deze van Xavie heb ik nog niet geproefd, maar ik ben er wel benieuwd naar! Jouw receptje is trouwens ook heel verrassend… dit wil ik zeker eens uitproberen! Groetjes!

  1. Mmm heerlijk granola met fondant chocolade, die voeg ik ook al wel eens toe! Al zou ik dat nu niet bepaald combineren met fetakaas :-). Heel erg bedankt voor je comment, helaas niet gewonnen! Volgende keer beter?!

  1. Ja echt lekker – ze doet dat goed die Xavie! Bedankt voor je toffe comment, helaas ben je niet de winnaar maar laat dat je niet weerhouden om te genieten van heerlijke Granola!

 4. Ik eet granola het liefst met een lepel yoghurt of plattekaas, en nog wat lekkere toppings: kokosschilfers, gedroogde veenbessen, verse okkernoten uit de tuin en evt. wat stukjes banaan.

 5. Hoi Karen, granola met verse banaan en wat platte kaas is ook één van mijn favo ontbijtjes! Al eens de granola van goestjes klaargemaakt? Anders zou ik zeggen: Ga ervoor! Helaas niet gewonnen met de give away, maar wie weet de volgende keer?

 6. I have learn some just right stuff here. Definitely price
  bookmarking for revisiting. I wonder how a lot effort
  you put to create this sort of magnificent informative site.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.