Snelle lunchwraps met gerookte zalm

Supersimpele maar o-zo-lekkere lunchwraps met gerookte zalm en kruidenkaas. Reken ongeveer een kwartiertje om deze wraps te maken.
ingredienten 1

Ook mij kan het wel eens overkomen: geen tijd en eigenlijk ook niet echt veel goesting om in mijn potten te staan roeren. Op zo’n schaarse momenten maak ik dankbaar gebruik van dit eenvoudig recept voor wraps met gerookte zalm. Zeer snel klaar maar superlekker comfort food!

recept

Wraps zijn altijd handig om in huis te hebben. Niet alleen voor dit recept, maar je kan ze naar hartelust met alles uit je koelkast vullen. Of het kan nog eenvoudiger: gewoon beleggen met eender welke kaas, dichtplooien en zonder vetstof bakken in een tefalpan tot de kaas begint te smelten. Mmm, dan krijg je verrukkelijke quesadillas!

smakelijk

Hier gebruik ik kleine wraps. Neem je de gewone groter wraps dan mag je toch anderhalf sneetje zalm per wrap rekenen. Let erop dat je bij het besmeren met de kruidenkaas tot ongeveer anderhalve cm van de rand blijft. Zo vermijd je overtollige kaas bij het oprollen. De kruidenkaas kan je naar keuze vervangen door bijvoorbeeld zure room, geitenkaas of Griekse yoghurt. Als je deze lunchwraps in stukjes snijdt heb je bovendien een snel en heerlijk aperitiefhapje!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.