Frisse radijs, zoetzure appel en knapperige ijsbergsalade combineer ik hier met een lekkere kaas van bij ons. Fris & krokant en tegelijk heerlijk hartig, een aanrader!
Voor zij die het nog niet wisten, kaas is voor mij wat chocolade voor velen is: onweerstaanbaar en verslavend. En Oud Brugge is dan nog eens één van mijn favoriete Belgische kazen. Zelden kan ik de lokroep van Oud Brugge vanop het winkelschap weerstaan. Vandaar dat ik deze kaas vaak in huis heb en al eens in een gerecht durf te verwerken.
De radijsjes en ijsbergsalade zijn al knapperig. Wil je toch nog wat krokanter? Voeg dan ook nog wat walnoten toe. Deze passen perfect bij de smaak van deze oude kaas.
Dit slaatje maak je zo gezond als je zelf wil. Daarbij geldt hoe minder kaas, hoe beter voor de lijn – maar hoe meer kaas, hoe lekkerder! Dilemma’s…
Pingback: Goestjes zonder vlees | Goestjes
Pingback: Adresje: Romain Roquette | Goestjes