Sesamkip // Komkommer

Krokante kippenblokjes met een korstje van sesamzaadjes met daarbij komkommer gemarineerd in sojasaus.

komkommer  benodigdheden

Tijdens onze reis in Japan leerde ik van de Japanners hoe ze komkommer combineren met sojasaus. Sindsdien zijn deze twee voor mij voorgoed met elkaar verbonden.

recept

Ik schil mijn komkommers eigenlijk nooit. Zeker in dit gerechtje zorgt het groen van de pel net voor wat meer kleur.

smakelijk

Breng de kippenblokjes gerust nog wat meer op smaak met peper en zout. Wil je wat meer pit in dit gerecht? Meng dan eerst een mespunt wasabi door de sojasaus alvorens je er de komkommer mee overgiet. Te eten met stokjes!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.