Ontdek mijn 5 tips voor het leukste moederdagcadeau!🎁

Nog 12 keer slapen en het is zover: Moederkesdag!

Heel speciaal voor jou maakte ik een lijstje van mijn favoriete cadeaus. Gewoon, omdat je dit jaar wel iets anders wil dan een stofzuiger, een keukenschort of enkele wasmanden.

Uiteraard is de laatste tip in het lijstje mijn absolute favoriet (al zijn de andere ook o-zo-fijn om te krijgen!). Ik zou echter geen goeie businesswoman (of was het mompreneur?) zijn moest ik dat cadeau niet met hand, tand en met een heel warm hart keihard aanbevelen!

THE LIST

🎁De heerlijke sjaals van Moonoo zijn zo’n plezier om te dragen! Gemakkelijk, comfortabel, maar mannekes, vooral super stijlvol! Ellen laat haar sjaals bij ons in België maken, ze zijn verkrijgbaar in heel wat prachtige kleuren en doordat ze van katoen zijn, geschikt voor elk seizoen. Warm aanbevolen!

🎁Als je mij op de socials volgt, zal je ze wel al aan mijn oren zien bengelen hebben, de oorbellen van FleurfatalePersoonlijk ben ik grote fan van haar laatste collectie ‘Interbelle.’ Naast prachtige oorbellen maken is Greet van Fleurfatale ook mama van 4(!) kinderen en een trouwe goestjesfan 😉

🎁Een mooie foto van jou met je gezin, dat is veel geld waard! Want meestal ben jij waarschijnlijk diegene die de foto’s neemt – en er dus nooit zelf op staat 🤦‍♀️.Ruthje van Ruimle zorgde niet alleen voor de prachtige vormgeving van het Goestjes Weekmenu, ze is ook een kei in familie fotoshoots!

🎁Goesting en tijd voor wat creatieve me-time? Met een online cursus van De Cursist kom je k(l)eihard aan je trekken! Leer keramiek van A tot Z, maar Nele van De Cursist maakte intussen ook al cursussen over handlettering en aquarellen.

🎁We zijn gekomen aan mijn laatste én uiteraard beste cadeautip van dit lijstje! Een cadeau waarmee je niet alleen elke dag goed eten zonder gedoe kan eten, maar een cadeau dat vooral voor minder stress en meer tijd zal zorgen! You know what I am talking about hé, het iseen abonnement op het Goestjes Weekmenu!

En omdat wij moeders dat verdienen, geef ik de komende dagen speciaal voor moederdag een fles exclusieve extra vierge olijfolie van Al Fianco (twv €23) cadeau bij een jaarabonnement op het Goestjes Weekmenu!

Die olijfolie alleen ware al een topcadeau geweest. Maar in combinatie met het Goestjes Weekmenu, is het sowieso het beste cadeau van heel de wereld!

En ik durf dat zeggen, want ik kreeg de laatste maanden heel wat leuke berichtjes van mama’s die keihard geholpen zijn sinds ze een abonnement hebben op het Goestjes Weekmenu. Hieronder enkele van mijn favorietjes:

Nog maar één week bezig en al zot content. Niet meer nadenken wat we gaan eten, dat deed jij al voor ons! Allemaal snel klaar én allemaal goedgekeurd door het hele gezin! Wij kijken al uit naar het vervolg 👍👍👍 (Joke)

Ik ga jou een jaar lang bestoken met dankbare Halleluja’s en ‘man dat is lekker’! Voor ons is Goestjes nu al het beste idee van 2022! Met een kleine dochter van 10 maanden in huis is mealplanning broodnodig maar ook zo’n gedoe. En nu zet ik mij 1 keer per week aan mijn Collect and Go bestelling en eten we een hele week superlekker en gevarieerd! Ik heb hier al meermaals gezegd dat ik met u zou trouwen moest ik nog niet getrouwd zijn. (Margot)

Denk je nu van, al goed en wel Jozefien, je hebt me overtuigd! Maar ik ga da niet zelf kopen he!

Daar heb ik aan gedacht. Want via de website van de moederdagactie kan je gewoon een mailtje met een cadeautip sturen naar je geliefde, partner, kind(eren),… etc. Zij kunnen dan een abonnement als cadeau voor je kopen.

👉Klik hier om naar die website te gaan👈

Het enige wat jij dan nog moet doen, is op moederdag doen alsof je verrast bent 😉

Wat denk je?

X Jozefien

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.