Nog maar

dag(en)
uur
min
sec

Nooit meer zonder inspiratie met Goestjes weekmenu

Goestjes weekmenu:
1 jaar genieten van no‑stress gezinsmaaltijden

Goestjes werkte eerder al samen met:

Stel je voor...

Geen zorgen, geen stress, niet meer nadenken over het avondeten

Dat is exact waarom ik het Goestjes Weekmenu creëerde: om jouw stress rond dagelijks koken weg te nemen zodat jij elke dag zorgeloos gewoon goed eten op tafel kan zetten. Eten waar je trots op bent en waar je zelf ook van kan mee genieten.

Dit zeggen andere mama's:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wij hebben gewoon een hele nieuwe wereld ontdekt! Op ons weekmenu stond enkel datgene wat onze kinderen lusten (spaghetti, worst, hamburger) en we aten elke week hetzelfde. Met jouw menu is er zooooveel stress weggevallen. En ons eten is écht lekker en veel gezonder. Mijn man is ook helemaal fan, zelfs van de veggie gerechten. Ook ‘s avonds veel minder goestingskes, omdat ons avondeten gewoon gebalanceerd is.
Karen
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ik ga jou een jaar lang bestoken met dankbare Halleluja’s en ‘man dat is lekker’! Voor ons is Goestjes nu al het beste idee van 2022!
 Met een kleine dochter van 10 maanden in huis is mealplanning broodnodig maar ook zo’n gedoe. En nu zet ik mij 1 keer per week aan mijn collect and go bestelling en eten we een hele week superlekker en gevarieerd! Ik heb hier al meermaals gezegd dat ik met u zou trouwen moest ik nog niet getrouwd zijn.
Margot
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ik vind het leuker een weekmenu te hebben dan een foodbox, dit zal mss persoonlijk zijn. Want met zo’n foodbox moet ik toch nog naar de winkel om fruit, koekjes, wasmiddel en andere dingen… De kinderen eten het vaak gewoon niet en moet ik toch nog alternatieven verzinnen én koken. Plus dat ik vind dat de foodbox die ik soms bestel enorm lange bereidingstijden heeft, ook al staat er 25min, dat is het dus nooit!
Ann-Sophie
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bedankt voor de duidelijke, overzichtelijke, maar vooral niet tijdrovende en lekkere recepten! Deze avond deed ik balletjes met curry en rijst, heerlijk! Alleszins goed bezig en bedankt om om vele mama’s te helpen!
Julie
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wat hebben we genoten van je weekmenu. Geen keuzestress meer, vernieuwende receptjes, boodschappen perfect georganiseerd. Ik heb twee jonge tieners die niet altijd gek zijn van groentjes, maar deze week gingen ze er toch vlot in. Het zijn hier ook allemaal vleeseters maar de vegetarische tartaar was een echt succes!
Geraldine
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Nog maar één week bezig en al zot content. Niet meer nadenken wat we gaan eten, dat deed jij al voor ons! Allemaal snel klaar én allemaal goedgekeurd door het hele gezin! Wij kijken al uit naar het vervolg 👍👍👍
Joke
Het Goestjes Weekmenu, heel concreet:

Een hele boterham waarmee ik vooral jouw stress rond dagelijks koken wil wegnemen, zodat jij zonder zorgen gewoon dagelijks goed eten op tafel kan zetten, eten waar je zelf content van wordt en optimaal van kan meegenieten.

Wil je vanaf nu zorgeloos en in no time goed en gevarieerd eten op tafel zetten?

Now is the time, want t.e.m. woensdag 6 mei krijg jij een exclusieve fles extra vierge olijfolie van Al Fianco bovenop je jaarabonnement!

Extra vierge olijfolie is  crème de la crème van de olijfolie. Aangezien de olijven tijdens de persing niet verhit worden, blijven alle vitaminen en mineralen optimaal bewaard met als resultaat een rijke, pure, fruitige smaak.

Extra vierge olijfolie is daarom de perfecte smaakmaker in al je gerechten: bij salades, in de soep, in een vinaigrette en ga zo maar door. Ook in het Goestjes Weekmenu gebruiken we geregeld extra vierge olijfolie. 

De Vlaamse Estel en Ben kochten een aantal jaren geleden een heerlijk stukje grond in het Italiaanse Petacciato. Er stonden 250 prachtige olijfbomen in de fleur van hun leven op (60 jaar oud). Ze gingen met de hulp van de lokale bewoners aan de slag om de olijfgaard kwalitatief en met respect voor de natuur te bewerken. 

Ben en Estel houden Al Fianco project bewust kleinschalig zodat ze de natuur haar werk kunnen laten doen, dat betekent: geen pesticiden, veel zon en buitengewoon veel liefde!

Het resultaat is ‘Al Fianco‘ een heel fijne, exclusieve en fruitige extra vierge olijfolie die je buitengewoon veel smaakplezier zal bezorgen. 

Speciale moederdagactie

Een jaar lang geen stress meer over de vraag "Wat eten we vandaag?"

Wat kost je dit?

Als je het cadeau krijgt: NIKS 😉 Stuur een hint naar je familie, geliefde, kind(eren),...

Als je het jezelf cadeau geeft dan kan je al voor de prijs van een kopje koffie wekelijks genieten van de rust in hoofd en huis die het Goestjes Weekmenu met zich meebrengt. 

En omdat ik gewoon keihard geloof dat dit weekmenu je leven zoveel beter zal maken, wil ik het graag ook met zoveel mogelijk mensen delen. Daarom hou ik de prijs ook bewust laag: voor de prijs van een kopje koffie kan je wekelijks genieten van de voordelen van het Goestjes weekmenu!

€150/jaar of €12,5/maand of 1 koffie per week ☕️

+

T.e.m. 6 mei krijg jij een exclusieve fles extra vierge olijfolie van Al Fianco cadeau bovenop je jaarabonnement!

Maandabonnement

Goestjes Weekmenu

Goestjes weekmenu

20 per maand

Beste deal

Jaarabonnement

Goestjes weekmenu

€ 240,-150 per jaar

De ideale match

Het Goestjes Weekmenu is perfect voor jou als je:

The perfect mix of love and chaos

Wie is Jozefien?

Misschien vraag je je wel af, wie is dat dan, die Jozefien die mij wekelijks dat weekmenu gaat bezorgen? Wel kort samengevat ben ik een foodie, mama én fulltime efficiëntiezoeker. Ik maakte een aantal jaren geleden van mijn kookpassie mijn beroep.

Ik ben foodstylist. Dat betekent dat ik ervoor zorg dat de foto’s van eten die je overal in magazines, kookboeken, op verpakkingen, etc. ziet, er goed uit zien. Daarnaast schrijf ik culinaire teksten voor o.a. kookboeken en ik ontwikkelde intussen al wel honderden recepten voor mijn foodklanten.

Daarnaast deel ik mijn favoriete recepten voor dagdagelijks koken al bijna 10 jaar op mijn blog: goestjes.be. Ik laat je daarnaast op Instagram ook meekijken achter de schermen van mijn werk, gezin en kookavonturen!

Ik heb altijd al heel graag gekookt. Vroeger stond ik probleemloos een hele zondag in de keuken om een lekker diner voor te bereiden. Ik kon uren in de keuken spenderen om bijvoorbeeld Ottolenghi-recepten uit te proberen. Heerlijk vond ik dat!

Sinds de komst van onze twee kindjes (Theo is drie en Annabel anderhalf) is slow cooking zo goed als onmogelijk geworden. Ik moet je waarschijnlijk niet vertellen dat er in een gezin met zo’n jonge kindjes (en covidtijden, laat ons wel wezen), wel eens een wiel afdraait. De dingen zijn hier verre van perfect. Om het met een Pinterest-quote te zeggen: ‘the perfect mix of love and chaos‘.

Mijn kookstijl is dus uit noodzaak geëvolueerd van ‘slow cooking’ naar ‘goed eten zonder gedoe. En omdat ik merk dat ik daarin niet alleen ben, deel ik met heel veel plezier mijn eenvoudige, lekkere gerechten voor dagdagelijks koken. Het geeft mij enorm veel voldoening om je te inspireren en te helpen de stress rond dagdagelijks koken weg te nemen. Want worden we niet allen hoorndol van de vraag: ‘wat eten we vandaag?’.

Dus recepten bedenken en weekmenu’s opstellen die lekker en voldoende gevarieerd zijn, is nu eenmaal mijn specialiteit. Ik vind het bovenal superfijn om te horen dat jij met mijn weekmenu’s en recepten aan de slag gaat en er ook effectief van geniet!

Twijfel je nog?

Foodbox of zelf boodschappen doen?

Misschien vraag je je wel af waarom je voor het Goestjes Weekmenu zou kiezen als je ook een foodbox kan kopen. Wel hiervoor laat ik graag opnieuw Ann-Sophie aan het woord, omdat ze het beter dan ikzelf kan verwoorden.
Ik vind het ook leuker een weekmenu te hebben dan een foodbox. Want met zo’n foodbox moet ik toch nog naar de winkel om fruit, koekjes, wasmiddel en andere dingen… De kinderen eten het vaak niet en dan moet ik toch nog alternatieven verzinnen én koken. Bovendien vind ik ook dat de foodbox die ik soms bestel enorm lange bereidingstijden heeft, ook al staat er 25 minuten, dat is het dus nooit!
Ann-Sophie

Flexibel abonnement:
pauzeer wanneer nodig

Vind je een engagement van een jaar te lang?

Wel, je hoeft natuurlijk niet elke week met het weekmenu te koken. Dat is ook een van de redenen waarom ik deze prijs hanteer.

Zo kan je zelf afwisselen met een eigen weekmenu of kan je als je dat wenst eens een foodbox of dergelijke tussendoor bestellen.

Het weekmenu krijg je sowieso wekelijks, dan is het aan jou om vrij te kiezen wat je ermee doet. Beschouw het een beetje zoals een Netflix-abonnement. Ook daar zijn er periodes waarin jij net meer of net minder van Netflix en chill doet.

Nog steeds niet overtuigd van een jaarabonnement? Geen probleem, kies dan gerust voor de maandelijks opzegbare formule!

Twijfel je nog?

Voor beginnende én ervaren thuiskoks

Denk je van nu: ‘ik ben eigenlijk echt geen goeie kok, is het Goestjes weekmenu dan wel iets voor mij?’ Ik zal niet liegen, waarschijnlijk zal jij er dan in het begin wel iets langer over doen om de gerechten klaar te maken. Maar oefening baart kunst. De recepten hou ik bewust eenvoudig, net zodat ook beginnende thuiskoks ze kunnen klaarmaken. Of zodat jij het recept ook gewoon eens kan doorgeven aan je partner, die misschien minder goed kan koken.

Voila, ik heb je met hart en ziel alles verteld wat ik kan over dit Goestjes weekmenu. Je merkt het wel, ik ben crazy excited dat ik dit eindelijk met jou kan delen! Ik hoop daarom dat jij kiest voor het Goestjes Weekmenu en weldra ook kunt genieten van de vele voordelen ervan.

Nog tot en met 6 mei geldt een uniek aanbod dat nooit meer terugkomt

Mis je kans niet om in te stappen aan de prijs van een klein koffietje per week + de bonus van een fles Al Fianco olijfolie twv. €23,-

Maandabonnement

Goestjes Weekmenu

Goestjes weekmenu

20 per maand

Beste deal

Jaarabonnement

Goestjes weekmenu

€ 240,-150 per jaar

Mocht je toch nog twijfelen dan sta ik tot jouwer beschikking om al je prangende vragen te beantwoorden. Stuur me gerust een mailtje met je vraag of vragen en ik probeer je zo snel mogelijk een antwoord te bezorgen!

Ik sta te popelen om met het Goestjes Weekmenu jouw stress rond dagelijks eten weg te nemen en kijk er enorm naar uit om je zorgeloos én met een smile in de keuken te zien staan!

x
Jozefien

Dit is wat zij in hun e-mail inbox krijgen:

Stuur een hint naar je geliefde, partner, kind(eren),… Vul hieronder jullie namen en e-mailadressen in en hij of zij ontvangt jouw hint in zijn mailbox!