fbpx
Lunchtime Recepten

Goestjes zonder vlees

3 maart 2015

Ik kan zo af en toe een heerlijk biefstuk of een gerecht met gehakt of gewoon een goed stukje vis niet weerstaan, maar ik let er toch op dat er niet al te veel vlees of vis op ons bord komt. Speciaal voor dagen zonder vlees dook ik mijn archief in om er enkele van mijn favoriete veggie recepten van onder het stof te halen. Hieronder dus wat Goestjes inspiratie, maar dan zonder vlees. (Klik op de titel en je komt meteen bij het recept terecht)

Fris slaatje met radijs en Oud Brugge kaas:

Heerlijke homemade pizza met bataat, kerstomaatjes en geitenkaas:

fooDetox slaatje met mandarijntjes en dadel:

resultaatKruidig krokante kikkererwten

kikkererwten 3_Carpaccio van verse vijg met rode biet:Goestjes carpaccio van rode biet met verse vijgNog geen inspiratie genoeg met Goestjes alleen? Check dan zeker eens bij mijn collega bloggers van The Forest Feast, Hemsley & Hemsley en Yellow Lemon Tree. Smakelijk!

Misschien vind je dit ook wel leuk?

Geen reacties

Laat een reactie na

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.