Salade van gerookte zalm en heilbot met sinaasappel

First things first: HAPPY NEW YEAR! Dat 2016 er een schoontje mag worden, eentje vol fun, gezelligheid en uiteraard heel veel goestjes! Al moet ik zeggen dat het zelfs voor mij de laatste dagen iets te veel van het goede was. Kerstavond uitbundig gevierd met een rijkelijk maal, kerstdag wederom uitbundig gevierd met een rijkelijk maal, vervolgens een verjaardagsfeestje gegeven (jip the big 3!) met de nodige hapjes en dan passeerden oudejaarsavond en nieuwjaarsdag nog de revue. Massa’s eten dus!

ingredienten spar challenge kook salade met gerookte vis en sinaasappel

Daarom net: dringend tijd voor wat lichtere kost. In deze salade combineren we gerookte heilbot en zalm met sinaasappel en wortel, misschien een verrassende combo maar geloof me, echt superlekker hoor. De bijhorende dressing maak je met een scheutje azijn, wat olijfolie en sinaasappelsap: heerlijk!! 

detox salade met gerookte vis zalm heilbot sinaasappel citrus appelsien
Ik bedacht dit receptje trouwens voor de Spar challenge – de winnende blogger gaat met een reportage in het toffe Spar-magazine Kook lopen. Wat denken jullie? Maak ik kans met deze easy maar o-zo-tasty salade? Smakelijk!

[yumprint-recipe id=’36’]

4 gedachten over “Salade van gerookte zalm en heilbot met sinaasappel”

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.