Omdat ik niet zo heel veel verlof heb, probeer ik tijdens de zomermaanden zoveel mogelijk “mini-verlofmomentjes” in te lassen. Dat kan zijn door over de middag een heerlijke zonnige lunch buiten op te eten of door na het werk nog even te gaan fietsen of door gewoon wat vrienden uit te nodigen, hen wat frisse roséwijn in te schenken en hen te verwennen met heerlijke hapjes.
En die hapjes, dat weten jullie al, dat hoeft bij mij niet altijd gesofisticeerd te zijn. Goestjes is all about keeping it simple. Bovendien is het natuurlijk wel de bedoeling dat ik kan meegenieten van dat aperomoment! Een heerlijk fris en makkelijk hapje dat ik daarom met jullie wil delen is er eentje met rauwe zalm, knapperige peultjes en heel erg frisse homemade zure room.Maar Jozefien, zure room dat kan je toch gewoon in een potje kopen? – hoor ik je vragen. Jip dat klopt, dat kan je. En als je dat wil mag je dat van mij ook gerust voor dit recept doen. Maar geloof me, probeer het ook even zelf te maken – het is extra luchtig en je kan de room zo zuur maken als je zelf wilt. Bovendien proef je met dit recept echt de citroen in de room, wat toch een extra touch van frisheid geeft aan dit delicieuze hapje. Heerlijk trouwens bij een glaasje bubbels met wat huisgemaakte citroen-rozemarijnsiroop!
Heb je nog een restje van dit hapje over? Ideaal! Je hoeft al niet meer aan de lunch van morgen te denken! Beleg je boterhammen gewoon met deze heerlijke tartaar en je hebt meteen een decadente lunch waar al je collega’s jaloers op zijn. Eet je boterhammetjes vervolgens op buiten in het zonnetje, et voilà, je hebt voor jezelf een mini-verlofmomentje gecreëerd. Geniet ervan 🙂 Heb jij nog ideetjes voor mini-verlofmomentjes?
I have noticed you don’t monetize your website, don’t
waste your traffic, you can earn additional cash every month because you’ve got high quality content.
If you want to know how to make extra bucks, search for:
Mertiso’s tips best adsense alternative