Ceviche van zalm met avocado

Rauwe zalm gemarineerd in citruszuren, afgewerkt met avocado en rode ui. Speciaal voor de fans van rauwe vis en de Zuid-Amerikaanse keuken!

benodigdheden ceviche

Ceviche mag dan nogal zwaar klinken, het is eigenlijk een eenvoudige bereiding waarbij rauwe vis wordt gemarineerd in citruszuren. Het wordt vooral veel gegeten in de kuststreken van Zuid-Amerika.

cevicherecept nl

Hou je echt van rauwe vis? Laat dan niet te lang marineren. De citruszuren zorgen ervoor dat de rauwe zalm gaat garen. Dus hoe langer je laat marineren, hoe minder rauw de zalm.

ceviche 4

Je kan hiervan ook een kleinere portie maken en die over aperitiefglaasjes verdelen, zo heb je een fris zomerse amuse. Smakelijk!

1 reactie op “Ceviche van zalm met avocado”

  1. Pingback: Amuse met makreel, avocadocrème en frisse citrusyoghurt | Goestjes

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.