Receptontwikkeling

Ik doe niets liever dan nieuwe recepten ontwikkelen. Dit doe ik niet alleen voor de lezers van mijn blog, maar doe ik ook met plezier voor jouw product. Heb je smaakvolle, eenvoudige recepten nodig die aanslaan bij het brede publiek? Heb je inspiratie nodig voor enkele lekkere goestjes op de menukaart van je bar of restaurant? Neem gerust contact met me op: jozefien@goestjes.be

Foodstyling

Lekker eten er nóg beter laten uitzien, dat is een uitdaging die ik graag aanga! Mijn collectie mooie bordjes, leuk bestek en allerlei andere props is intussen ferm uit de hand aan het lopen 🙂 Dus heb je een lekker nieuw product en zoek je iemand die daarmee aan de slag gaat om dit  op stijlvolle & toffe wijze in the picture the zetten? I’m your girl!  Aarzel niet om contact op te nemen voor allerlei opdrachten rond foodstyling via jozefien@goestjes.be

Pers

Van culinaire events, nieuwe kookboeken en producten blijf ik graag op de hoogte. Persberichten en vrijblijvende uitnodigingen kunt u  mailen naar jozefien@goestjes.be. Voor het vrijblijvend toesturen van producten  kunt u eveneens per mail contact met mij opnemen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.