2019-12-18GoestjesJozefiencSilvieBonne-40

In deze online workshop leer ik je in 2 uur hoe je met een goed maaltijdplan jezelf veel tijd, frustratie en stress kan besparen. 

Door goed te plannen en de juiste, veelzijdige ingrediënten te kopen hoef je maximum één keer per 2 weken boodschappen te doen en heb je steeds voldoende lekkere ingrediënten in huis om goed eten klaar te maken.

Naast de kneepjes van het maaltijdplannen geef ik je heel wat informatie over veelzijdige ingrediënten die lang bewaren. Wat koop je best?  Hoe bewaar je voeding het best? Wat kan je er zoal mee klaarmaken? Wat zijn goede, lekkere freezer-meals? Etc.

Samen eten is nu het meest verbindende wat je als gezin kan doen. Bovendien is goed eten belangrijk voor een goede weerstand. Ik wil je met deze workshop graag helpen om ook in deze uitdagende tijden stressvrij lekker, voedzaam eten klaar te maken. 

👉 Donderdag 16  april om 10u of bekijk de opname achteraf 👈

Schrijf je zeker in voor deze workshop als je:

 
 • de laatste weken gestrest door de winkel loopt zonder echt goed te weten welke ingrediënten je nu best koopt. 
 • dezer dagen probeert om werk, kinderen en huishouden te combineren en daardoor vaak ongeïnspireerd steeds naar dezelfde gerechten grijpt.
 • Je nu plots drie keer per dag voor een goede (gezins)maaltijd moet zorgen.
 • dagdagelijks koken als een sleur ervaart en er zelden in slaagt om goeie, lekkere en gevarieerde maaltijden op tafel te zetten.
 • je nu zeker liefst zo weinig mogelijk naar de winkel gaat, maar niet goed weet hoe je dat maaltijdplannen concreet moet aanpakken.
 • eindelijk eens de tijd wil nemen om dan maaltijdplannen onder de knie te krijgen én zo terug met plezier in de keuken te staan.
2020-04-02_17-10-15

Na deze workshop ben jij een echte maaltijdplan-pro én een crack in slim en efficiënt boodschappen doen. Je winkelbezoeken kan je beperken tot één keer om de twee weken. Hierdoor bespaar je tijd, stress, maar ook geld.

Je weet perfect welke veelzijdige ingrediënten je best ten allen tijde in huis hebt en wat je er allemaal mee kan klaarmaken. 

Zo slaag je er elke dag in om stressvrij en met plezier goed eten klaar te maken in weinig tijd en geniet je ook meer van het samen eten!

 

Wat mag je heel concreet verwachten:

 1. 2 inspirerende uren waarin ik al mijn kennis over maaltijdplannen en voorraadkastkoken met je deel
 2. Een digitaal werkboek waarin ik al mijn tips en tricks voor je bundel zodat je meteen aan de slag kan.
 3. Een template waarmee je elke week je weekmenu en slimme boodschappenlijst kan opmaken.
 4. Een uitgebreide lijst met must-have veelzijdige ingrediënten die je best altijd in huis hebt met daarbij heel veel concrete receptinspiratie, tips & tricks om gevarieerd te koken met wat je in huis hebt.
 5. Cheat sheet met tips over hoe je voeding het best kan bewaren.
 6. Een handig overzicht van goede freezer-friendly meals 
 7. Een lijst met mijn favoriete kookboeken en inspiratiebronnen met eenvoudige recepten voor elke dag.
 8. Toegang tot de exclusieve facebookgroep “Maaltijdplannen met de voorraadkast” waar je bijkomende vragen kan stellen en tips kan uitwisselen met je medecursisten.

Hoe gaat dat dan zo'n online workshop?

Ik geef deze workshop online. Dit zal  gebeuren in de besloten facebookgroep waar je toegang toe krijgt eens je ingeschreven bent.  Je krijgt voordien voldoende duidelijke instructies zodat alles vlekkeloos kan verlopen.

Eens de videoworkshop ten einde is kan je die zoveel herbekijken als je maar wil en op eender welk moment. Werd je tijdens de workshop door één van je kids aan je mouw getrokken of moest je tussendoor ook nog andere dingen doen waardoor je hier en daar een stuk hebt gemist? Geen nood, want de opname kan je integraal op een ander, rustiger moment bekijken. 

Omdat de workshop online doorgaat hoef je je ook niet te verplaatsen, je kan hem dus gewoon vanuit je kot op je gemak volgen!


💥Early bird bonus!💥

 Schrijf je je in voor 12 april om 12:00u?

Dan krijg je er een 30 minuten privé-advies bovenop!

We bekijken (via de online weg!) samen je koelkast en voorraadkast en ik geef je heel concreet advies over hoe je je voorraad kan verbeteren en inspiratie over wat je kan klaarmaken met wat je al op voorraad hebt. 

Wie ben ik?

Voor de newbies en de curieuzeneuzen onder jullie vertel ik graag wat meer over mezelf!

Ik ben Jozefien, 34 jaar, getrouwd met Jeroen en mama van Theo. Goestjes startte als een waar passieproject, want ja ik ben nu eenmaal een echte foodie! Intussen deel ik al meer dan 5 jaar mijn favoriete recepten op Goestjes.be.

Ik ben heel content dat ik van Studio Goestjes sinds intussen mijn job heb kunnen maken. Ik creëer recepten voor klanten, werk als foodstylist, schrijf culinaire teksten en geef (kook)workshops. En daarnaast deel ik ook nog steeds heel wat recepten op goestjes.be.

Intussen heb ik veel kennis en ervaring vergaard en ik ben op zoek gegaan naar een nieuwe manier om die te delen. Ik hoop daarom oprecht dat ik met deze online workshop veel mensen kan bereiken en hen ook effectief kan helpen bij het dagdagelijks koken in deze uitdagende tijden!

Nog eventjes de praktische kant:

Donderdag 16 april om 10u geef ik de workshop live via video in de besloten Facebookgroep. Daarna voorzie ik ruim de tijd voor vragen van jou kant!

Kan je er op 16 april niet bij zijn? Dan kan je de opname herbekijken wanneer je maar wil!

2019-12-18GoestjesJozefien(c)SilvieBonne-6

Zorg voor jezelf, zorg voor mekaar en stay healthy!

Tot snel!

X Jozefien