Elke dag goed eten zonder gedoe

Download gratis je eerste Goestjes Weekmenu

Dankzij dit weekmenu hoef jij deze week niet op zoek naar kookinspiratie. Je eet gevarieerd zonder er zelf bij na te denken, je leert nieuwe ingrediënten en gerechten kennen en dat allemaal in een halfuurtje of minder.

In dit gratis weekmenu vind je:

👉5 lekkere recepten die je in een handomdraai op tafel zet
👉Een mega-handige boodschappenlijst waardoor jij deze week maar één keer boodschappen hoeft te doen

Meer tijd voor leuke dingen en minder stress: Hallelujah!

 

Vul hieronder je gegevens in en je krijgt dat gratis weekmenu zomaar in je mailbox!

Daarmee schrijf je je ook in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief vol lekkere recepten voor elke dag en leuke tips & tricks om goed eten te maken, zonder gedoe. 

Wat anderen over het Goestjes Weekmenu zeggen:

 

Bedankt voor de duidelijke, overzichtelijke, maar vooral niet tijdrovende en lekkere recepten! Deze avond deed ik balletjes met curry en rijst, heerlijk! Alleszins goed bezig en bedankt om om vele mama’s te helpen! – Julie

Super leuk dat er alleen kookplezier en geen kookstress meer overblijft! – Margot

Met jouw menu is er zooooveel stress weggevallen. En ons eten is écht lekker, veel gezonder. Ook ‘s avonds veel minder goestingskes, omdat ons avondeten gewoon gebalanceerd is. – Karen


Hoi, ik ben Jozefien!

Koken en goed eten, dat is mijn passie. Vroeger stond ik probleemloos een hele zondag in de keuken om een lekker diner voor te bereiden. 

Sinds de komst van onze twee kindjes is slow cooking zo goed als onmogelijk geworden. Mijn kookstijl is dus uit noodzaak geëvolueerd van ‘slow cooking’ naar ‘goed eten zonder gedoe’.

En omdat ik merk dat ik daarin niet alleen ben, deel ik met heel veel plezier mijn eenvoudige, lekkere gerechten voor dagdagelijks koken.

Het geeft mij enorm veel voldoening om je te inspireren en te helpen je stress rond dagdagelijks koken weg te nemen. Want worden we niet allen hoorndol van de vraag: ‘Wat eten we vandaag?’

Ik wens je heel veel kook- en eetplezier!

  • Meer info over het Goestjes Weekmenu vind je hier!
  • Voor lekkere recepten moet je hier zijn!
  •  

X Jozefien

JJandthekiddos_031