Lid worden kan nog tot en met 16 juni

dag(en)
uur
min
sec

Nooit meer zonder inspiratie met Goestjes weekmenu

Eenvoudige en family-friendly recepten zonder gedoe

Geen stress meer rond dagelijks koken, altijd vol inspiratie met eenvoudige, family-friendly en seizoensgebonden recepten. Elke dag gewoon goed koken zonder gedoe!

Je kent het wel...

Na een drukke werkdag slenter je inspiratieloos en vermoeid door de supermarkt.

Lekker, gezond en gevarieerd koken: ‘t is niet simpel. Zeker als je ook rekening houdt met je werk, je kinderen, je portemonnee en de beperkte ruimte in je vaatwasser.

Stel je voor...

Van inspiratieloos naar enthousiast en gevarieerd koken voor je gezin

Dat is exact waarom ik het Goestjes Weekmenu creëerde. 

Om jouw dagelijkse stress rond koken weg te nemen zodat jij elke dag zorgeloos goed eten zonder gedoe op tafel zet. Eten waar je trots op bent en waar je zelf ook van kan meegenieten.

Karen

“Wij hebben gewoon een hele nieuwe wereld ontdekt! Op ons weekmenu stond enkel datgene wat onze kinderen lusten (spaghetti, worst, hamburger) en we aten elke week hetzelfde. Met jouw menu is er zooooveel stress weggevallen. En ons eten is écht lekker en veel gezonder. Mijn man is ook helemaal fan, zelfs van de veggie gerechten. Ook ‘s avonds veel minder goestingskes, omdat ons avondeten gewoon gebalanceerd is.

Margot

“Ik ga jou een jaar lang bestoken met dankbare Halleluja’s en ‘man dat is lekker’! Voor ons is Goestjes nu al het beste idee van het jaar!
Met een kleine dochter van 10 maanden in huis is mealplanning broodnodig maar ook zo’n gedoe. En nu zet ik mij 1 keer per week aan mijn collect and go bestelling en eten we een hele week super lekker en gevarieerd!  Ik heb hier al meermaals gezegd dat ik met u zou trouwen moest ik nog niet getrouwd zijn.”

Makkelijke avonden met minder mental motherload

Dat klinkt misschien als een dramatische transformatie, maar koken met een weekmenu heeft onze dagen écht makkelijker gemaakt. Het heeft mijn mental motherload een pak lichter gemaakt met meer rust en structuur. En dat is niet het enige voordeel:

Dat gerust gevoel wil ik zo graag met je delen!

Geen inspiratie, geen tijd of andere prioriteiten?

Misschien is dat weekmenu maken voor jou ook een moeilijke opdracht waar je niet elke week toe komt. Misschien is het voor jou ook echt frustrerend om voor élke dag kookinspiratie te vinden en die vraag ‘wat eten we vandaag? te moeten beantwoorden. Misschien wil jij ook meer tijd besteden aan leuke dingen in plaats van aan die frustraties?

Ann-Sophie heeft zelf eigenlijk nooit inspiratie en vindt het vreselijk om te moeten nadenken over de vraag: ‘Wat eten we vandaag?’

Als ik op voorhand plan, dan ben ik daar makkelijk meer dan een uur mee bezig. En als ik het niet doe verlies ik in de week superveel tijd omdat ik elke dag moet nadenken. Ik maak liever tijd voor leuke dingen in plaats van tijd aan frustraties en ongemak te moeten besteden. Dus ik vind een weekmenu met boodschappenlijst super waardevol.
Ann-Sophie

Recepten bedenken en eten maken, dat is nu eenmaal mijn specialiteit. Al jaren deel ik lekkere gerechten op mijn blog, bedenk en style ik recepten voor foodklanten en werk ik mee aan culinaire publicaties. Dus voor mij is dat weekmenu maken een leuke opdracht waarin ik mijn creativiteit kwijt kan. Zonde dat ik het resultaat voor mezelf zou houden.

Daarom besliste ik om mijn weekmenu’s ook met jou te delen. Want minder stress, meer tijd én een gerust gevoel, dat kunnen we allemaal wel gebruiken, am I right?

Niet meer nadenken bij de vraag 'Wat eten we vandaag?', geen stress meer rond dagelijks koken en elke week mijn kant-en-klaar weekmenu met bijhorende boodschappenlijst in je mailbox ontvangen?

Wel dat kan! Want vanaf nu kan jij je simpelweg abonneren op het 'Goestjes Weekmenu'.

Goestjes Weekmenu

Ik kan nog wel even doorgaan met het opsommen van de voordelen, maar you get my point!

Wat je allemaal krijgt...

Nooit meer nadenken bij de vraag "Wat eten we vandaag?"

Hiermee neem ik jouw stress rond dagelijks koken weg, zodat jij zonder zorgen gewoon dagelijks goed eten ZONDER gedoep tafel zet!

Wat kost je dit?

Eten maken zonder gedoe: bring it on! Omdat ik keihard geloof dat dit weekmenu je leven zoveel beter zal maken, wil ik het graag met zoveel mogelijk mensen delen. 

Daarom hou ik de prijs bewust laag: een jaarabonnement van 99 euro komt neer op nog geen 2 euro per week. Daar vind je tegenwoordig zelfs geen koffietje meer voor ☕

€99 = €8,25/maand = een koffietje per week (nog geen €2!!!!)

dag(en)
uur
min
sec
Goestjes Weekmenu

Per kwartaal

Goestjes weekmenu

49 per kwartaal

Per jaar

Goestjes weekmenu

€196 99 per jaar

Klaar voor goed eten zonder gedoe?

Eens je het afrekenen hebt doorlopen, krijg je van mij al meteen een verwelkomingsmail met het weekmenu-starterspakket. Daarin vind je een overzicht van mijn voorraadkast, meer info over mijn kookstijl en de keukentools die vaak gebruikt worden in de Goestjes gerechten (no panic, we keep it simple!).

Je eerste Goestjes weekmenu en boodschappenlijst ontvang je dan op de eerstvolgende dinsdagmorgen. Vanaf dan mag je dit wekelijks in je mailbox verwachten.

Julie

Bedankt voor de duidelijke, overzichtelijke, maar vooral niet tijdrovende en lekkere recepten!
Deze avond deed ik balletjes met curry en rijst, heerlijk! Alleszins goed bezig en bedankt om om vele mama’s te helpen!

Joke

“Nog maar één week bezig en al zot content. Niet meer nadenken wat we gaan eten, dat deed jij al voor ons! Allemaal snel klaar én allemaal goedgekeurd door het hele gezin! Wij kijken al uit naar het vervolg 👍👍👍

Bonus #1

Het complete starterspakket

Het complete weekmenu-starterspakket bevat een overzicht van mijn voorraadkast, favoriete ingrediënten, kookstijl en keukentools. 

Bonus #2

Facebook community 'Goed eten zonder gedoe'

Ben je klaar om deel te worden van de meest smakelijke Facebook community die er is? Kom erbij, we kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Bonus #3

Kortingspakket twv € 99,00

Lekker koken begint bij lekkere ingrediënten. Daarom ben ik voor jou al eens rond gaan shoppen! 

Ik heb een pakket met kortingscodes samengesteld bij bevriende merken, waar ik zelf trouwe fan van ben, zoals Brauzz of Rayon. Als je voor 16 juni je jaarabonnement koopt, krijg je 99 euro aan kortingscodes. Dat is dus je abonnement in één keer terugverdiend. Zot toch?

Bonus #4 - enkel jaarabonnees!

E-boek 'Salades zonder gedoe"

Wat schaft de pot?

Ik omschrijf mijn kookstijl graag als een mix van klassiekers met een Goestjes-twist, gecombineerd met wat Pascale en Sandra en nogal beïnvloed door de heerlijkste gerechten van over heel de wereld. Dit alles het liefst eenvoudig en lekker klaargemaakt met goeie ingrediënten van ’t seizoen.

Concreet betekent dat: eens witloof met ham, maar dan met knolselderpuree in plaats van klassieke puree, wraps met kip of een heerlijke veggie vulling, Thais geïnspireerde stoofpotjes, klassieke gehaktballetjes, geregeld een pastagerecht en voor de afwisseling eens pizza, maar dan met goeie ingrediënten van bij ons erop.

Elke week krijg jij 5 heerlijke gerechten in je mailbox: eentje met vis, een recept met rood vlees (vb. rundsvlees, varkensvlees, gehakt), eentje met vis en twee vegetarische recepten. Zo eet je dus gevarieerd en lekker zonder er zelf over te hoeven nadenken.

Elke week voorzie ik een freezer friendly recept. Van dit recept kan je makkelijk een dubbele portie maken om in te vriezen. Ideaal voor op van die dagen dat je écht geen tijd hebt! 

De ideale match

Het Goestjes Weekmenu is perfect voor jou als je:

The perfect mix of love and chaos

Wie is Jozefien?

Misschien vraag je je wel af, wie is dat dan, die Jozefien die mij wekelijks dat weekmenu gaat bezorgen? Wel kort samengevat ben ik een foodie, mama én fulltime efficiëntiezoeker. Ik maakte een aantal jaren geleden van mijn kookpassie mijn beroep:

Twijfel je nog?

Foodbox of zelf boodschappen doen?

Misschien vraag je je wel af waarom je voor het Goestjes Weekmenu zou kiezen als je ook een foodbox kan kopen. Wel hiervoor laat ik graag opnieuw Ann-Sophie aan het woord, omdat ze het beter dan ikzelf kan verwoorden.
Ik vind het ook leuker een weekmenu te hebben dan een foodbox. Want met zo’n foodbox moet ik toch nog naar de winkel om fruit, koekjes, wasmiddel en andere dingen… De kinderen eten het vaak niet en dan moet ik toch nog alternatieven verzinnen én koken. Bovendien vind ik ook dat de foodbox die ik soms bestel enorm lange bereidingstijden heeft, ook al staat er 25 minuten, dat is het dus nooit!
Ann-Sophie

Flexibel abonnement:
pauzeer wanneer nodig

Vind je een engagement van een jaar te lang?

Wel, je hoeft natuurlijk niet elke week met het weekmenu te koken. Dat is ook een van de redenen waarom ik deze prijs hanteer.

Zo kan je zelf afwisselen met een eigen weekmenu of kan je als je dat wenst eens een foodbox of dergelijke tussendoor bestellen.

Het weekmenu krijg je sowieso wekelijks, dan is het aan jou om vrij te kiezen wat je ermee doet. Beschouw het een beetje zoals een Netflix-abonnement. Ook daar zijn er periodes waarin jij net meer of net minder van Netflix en chill doet.

Nog steeds niet overtuigd van een jaarabonnement? Geen probleem, kies dan gerust voor de kwartaalformule!

Twijfel je nog?

Voor beginnende én ervaren thuiskoks

Denk je van nu: ‘ik ben eigenlijk echt geen goeie kok, is het Goestjes weekmenu dan wel iets voor mij?’ Ik zal niet liegen, waarschijnlijk zal jij er dan in het begin wel iets langer over doen om de gerechten klaar te maken. Maar oefening baart kunst. De recepten hou ik bewust eenvoudig, net zodat ook beginnende thuiskoks ze kunnen klaarmaken. Of zodat jij het recept ook gewoon eens kan doorgeven aan je partner, die misschien minder goed kan koken.

Voila, ik heb je met hart en ziel alles verteld wat ik kan over dit Goestjes weekmenu. Je merkt het wel, ik ben crazy excited dat ik dit eindelijk met jou kan delen! Ik hoop daarom dat jij kiest voor het Goestjes Weekmenu en weldra ook kunt genieten van de vele voordelen ervan.

Goestjes Weekmenu

Per kwartaal

Goestjes weekmenu

49 per kwartaal

Per jaar

Goestjes weekmenu

€196 99 per jaar

Veelgestelde vragen

Ik omschrijf mijn kookstijl graag als een mix van klassiekers met een Goestjes-twist, gecombineerd met wat Pascale en Sandra en nogal beïnvloed door de heerlijkste gerechten van over heel de wereld. Dit alles het liefst eenvoudig en lekker klaargemaakt met goeie ingrediënten van ‘t seizoen.

Concreet betekent dat: eens steak tartaar, maar met zoete aardappelfrietjes en een slaatje, veggie paella met seitan, wraps met kip of een heerlijke veggie vulling, Thais geïnspireerde stoofpotjes, geregeld een pastagerecht en voor de afwisseling eens pizza, maar dan met goeie ingrediënten van bij ons erop.

Elke week krijg jij 5 heerlijke gerechten in je mailbox: eentje met vis, een recept met rood vlees (vb. rundsvlees, varkensvlees, gehakt), eentje met vis en twee vegetarische recepten. Zo eet je dus gevarieerd en lekker zonder er zelf over te hoeven nadenken.

Elke week voorzie ik een freezer friendly recept. Van dit recept kan je makkelijk een dubbele portie maken om in te vriezen. Ideaal voor die dagen waarop je écht geen tijd hebt!

Misschien vraag je je wel af, wie is dat dan, die Jozefien die mij wekelijks dat weekmenu gaat bezorgen? Wel kort samengevat ben ik een foodie, mama én fulltime efficiëntiezoeker. Ik maakte een aantal jaren geleden van mijn passie voor koken mijn beroep.

Als foodstylist zorg ik ervoor dat de foto’s van eten die je overal in magazines, kookboeken, op verpakkingen, etc. ziet, er goed uit zien. Daarnaast schrijf ik culinaire teksten voor o.a. kookboeken en ik ontwikkelde intussen al wel honderden recepten voor mijn foodklanten (oa. Aldi, Belorta,…)

Daarnaast deel ik mijn favoriete recepten voor dagdagelijks koken al bijna 10 jaar op mijn blog goestjes.be. Ik laat je daarnaast op Instagram ook meekijken achter de schermen van mijn werk, gezin en kookavonturen!
Ik heb altijd al heel graag gekookt. Vroeger stond ik probleemloos een hele zondag in de keuken om een lekker diner voor te bereiden. Ik kon uren in de keuken spenderen om bijvoorbeeld Ottolenghi-recepten uit te proberen. Heerlijk vond ik dat!

Sinds de komst van onze twee kindjes (Theo is drie en Annabel anderhalf) is slowcooking zo goed als onmogelijk geworden. Ik moet je waarschijnlijk niet vertellen dat er in een gezin met zo’n jonge kindjes en twee drukke jobs, wel eens een wiel afdraait. De dingen zijn hier verre van perfect. Om het met een Pinterest-quote te zeggen: “the perfect mix of love and chaos”.

Mijn kookstijl is dus uit noodzaak geëvolueerd van “slow cooking” naar “goed eten zonder gedoe”. En omdat ik merk dat ik daarin niet alleen ben, deel ik met heel veel plezier mijn eenvoudige, lekkere gerechten voor dagdagelijks koken. Het geeft mij enorm veel voldoening om je te inspireren en te helpen de stress rond dagdagelijks koken weg te nemen. Want worden we niet allemaal zot van de vraag: “wat eten we vandaag?”.

Recepten bedenken en weekmenu’s opstellen die lekker en voldoende gevarieerd zijn, is nu mijn specialiteit. Ik vind het bovenal super fijn om te horen dat jij met mijn weekmenu’s en recepten aan de slag gaat en er ook effectief van geniet!

We vinden het soms lastig om geld uit te geven, zelfs als we weten hoeveel tijd het ons kan besparen. Toch betalen we zonder verpinken voor een maaltijdbox waarvan we één maaltijd vergeten klaar te maken, gaan we drie of vier keer per week naar de supermarkt waar een hoop kleine goestjes in de kar vliegen of bestellen we van pure uitputting weer takeaway. Been there, done that.

Met een weekmenu bespaar je net op je huishoudbudget, eet je elke dag gevarieerd en geïnspireerd én verlies je minder tijd in de supermarkt. Ik weet wat ik zou kiezen… 

Misschien vraag je je wel af waarom je voor het Goestjes Weekmenu zou kiezen als je ook een foodbox kan kopen. Een legitieme vraag, want een foodbox zoals Hellofresh of Foodbag kan je zeker tijd besparen.

Abonnee Ann-Sophie heeft het allebei al gedaan en deelt haar ervaring:
“Ik vind het ook leuker een weekmenu te hebben dan een foodbox. Want met zo’n foodbox moet ik toch nog naar de winkel om fruit, koekjes, wasmiddel en andere dingen… De kinderen eten het vaak niet en dan moet ik toch nog alternatieven verzinnen én koken. Bovendien vind ik ook dat de foodbox die ik soms bestel enorm lange bereidingstijden heeft, ook al staat er 25 minuten, dat is het dus nooit!”

Foodbox of niet, je moet dus toch boodschappen doen: zoveel tijd bespaar je er dus niet mee. Met een weekmenu kies je gewoon zelf waar je boodschappen doet: supermarkt of bio-groenteboer. Bovendien streef ik in het Goestjes Weekmenu écht naar een bereidingstijd van 30 minuten of minder, door te kiezen voor voorgesneden (diepvries)groenten of om bepaalde ingrediënten te vermijden, omdat er té veel voorbereiding nodig is.

Je hebt waarschijnlijk ook je eigen lievelingsgerechten die je op tijd en stond nog eens op tafel wil. Met het weekmenu heb je die flexibiliteit: ik geef je vijf recepten en jij vult nog twee dagen zelf in: met frietjes van de frituur, de favoriete pasta van je lief of je voeten onder tafel schuiven bij je ouders.

Je hoeft natuurlijk niet elke week met het weekmenu te koken. Zo kan je zelf afwisselen met een eigen weekmenu of kan je als je dat wenst eens een foodbox of dergelijke tussendoor bestellen.

Het weekmenu krijg je sowieso wekelijks, dan is het aan jou om vrij te kiezen wat je ermee doet. Beschouw het een beetje zoals een Netflix-abonnement. Ook daar zijn er periodes waarin jij net meer of net minder van Netflix en chill doet.

Denk je nu: “ik ben eigenlijk echt geen goeie kok, is het Goestjes weekmenu dan wel iets voor mij?” Ik zal niet liegen, waarschijnlijk zal jij er in het begin iets langer over doen om de gerechten klaar te maken. Maar oefening baart kunst. De recepten hou ik bewust eenvoudig, zodat ook beginnende thuiskoks ze kunnen klaarmaken. Of zodat jij het recept ook gewoon eens kan doorgeven aan je partner, die misschien minder ervaren is in de keuken. Ook dat zorgt voor meer rust in je hoofd.

Mocht je toch nog twijfelen dan sta ik tot jouwer beschikking om al je prangende vragen te beantwoorden. Stuur me gerust een mailtje met je vraag of vragen en ik probeer je zo snel mogelijk een antwoord te bezorgen!

Ik sta te popelen om met het Goestjes Weekmenu jouw stress rond dagelijks eten weg te nemen en kijk er enorm naar uit om je zorgeloos én met een smile in de keuken te zien staan!

x
Jozefien