Heerlijk brunchen, zonder gedoe

Download je Goestjes Brunchboekje gratis

Brunchen, dat is gezellig tetteren en tafelen, dat is spelende kinderen die vanalles in hun mond proppen (en smossen en aan je rok hangen, dat ook), dat is bubbels kunnen drinken voor 12u (wij mogen dat!), kortom, dat is de perfecte start van een weekenddag.

In dit brunchboekje vind je 7 heerlijke brunchrecepten die je kan klaarmaken zonder gedoe

 

Vul hieronder je gegevens in en je krijgt dat brunchboekje zomaar in je mailbox!

Daarmee schrijf je je ook in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief vol lekkere recepten voor elke dag en leuke tips & tricks om goed eten te maken, zonder gedoe. 

JJandthekiddos_031


 Hoi, ik ben Jozefien!

Koken en goed eten, dat is mijn passie. Vroeger stond ik probleemloos een hele zondag in de keuken om een lekker diner voor te bereiden. 

Sinds de komst van onze twee kindjes is slow cooking zo goed als onmogelijk geworden. Mijn kookstijl is dus uit noodzaak geëvolueerd van ‘slow cooking’ naar ‘goed eten zonder gedoe’.

En omdat ik merk dat ik daarin niet alleen ben, deel ik met veel plezier mijn eenvoudige, lekkere gerechten voor dagelijks koken.

Het geeft mij enorm veel voldoening om je te inspireren en te helpen je stress rond dagdagelijks koken weg te nemen. Want worden we niet hoorndol van de vraag: ‘Wat eten we vandaag?’

Ik wens je heel veel kook- en eetplezier!

  • Meer info over het Goestjes Weekmenu vind je hier!
  • Voor lekkere recepten moet je hier zijn!
  •  

X Jozefien

GOESTJES_WEEKMENU_LOGO