8 scampi’s per persoon(gepeld en ontdarmd (ontdooid))
Olijfolie
70gtomatenpuree
1dlroom
1dlvisbouillon
1scheutjewitte wijn
1tl paprikapoeder
2 à 3 elelParmezaan(gemalen)
Direct in je mandje bij
Bereiding
Verhit wat olijfolie in een stoofpot en stoof de selder enkele minuutjes aan, doe er de courgette bij en stoof nog eens 5 min. aan. Doe er nu de tomatenpuree bij, roer even om, voeg de room, visbouillon en witte wijn toe. Kruid met paprikapoeder, peper en zout en roer even om.
Doe de scampi’s erbij. Breek de lasagnevellen in stukken en verdeel wat tussen alle ingrediënten.
Laat 10 minuutjes zachtjes pruttelen tot de lasagne gaar is. Serveer en werk af met wat geraspte Parmezaan.
Tip
Veggie? Vervang de scampi’s door extra groenten, zoals kerstomaatjes of paprika. Gebruik groentebouillon in plaats van visbouillon.