kortingsactie eindigt in

dag
uur
min
sec

Nooit meer zonder inspiratie met Goestjes weekmenu

Goestjes weekmenu:
Elke week genieten van
no‑stress gezinsmaaltijden

Hoofd, huis en werk op orde

Van chaotisch naar efficiënt en gestructureerd

Ik geef het toe, ik ben van nature eigenlijk nogal een chaoot, zo iemand van go with the flow. Het was dan ook best wel even aanpassen voor mij dat die levensstijl met twee jonge kinderen, een drukke job en een huishouden niet echt houdbaar meer was.

Steeds meer besefte ik dat er grote nood was aan meer regelmaat en structuur, want de chaos bezorgde mij veel stress en frustratie.

Om mijn hoofd, mijn huis en mijn werk op orde te krijgen moest ik op zoek naar manieren om alles efficiënter en gestructureerder te organiseren.

Ik ondervond aan den lijve dat het niet haalbaar was om bijna dagelijks de winkel binnen te springen. Ik leerde dat ik bepaalde taken die mij alleen maar frustraties gaven, beter kon uitbesteden en ondervond meer dan ooit dat ‘een goeie voorbereiding het halve werk is’.

Het is vanuit die insteek dat ik ook mijn weekmenu-methode ontwikkelde. Een weekmenu bracht niet alleen rust en goed eten in huis, het bracht ook immens veel rust in mijn hoofd.

Wat meer rust in ons hoofd, dat kunnen we allemaal wel gebruiken. Daarom deel ik graag mijn weekmenu met jou!


Dit zeggen anderen over het Goestjes Weekmenu:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wij hebben gewoon een hele nieuwe wereld ontdekt! Op ons weekmenu stond enkel datgene wat onze kinderen lusten (spaghetti, worst, hamburger) en we aten elke week hetzelfde. Met jouw menu is er zooooveel stress weggevallen. En ons eten is écht lekker en veel gezonder. Mijn man is ook helemaal fan, zelfs van de veggie gerechten. Ook ‘s avonds veel minder goestingskes, omdat ons avondeten gewoon gebalanceerd is.
Karen
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ik ga jou een jaar lang bestoken met dankbare Halleluja’s en ‘man dat is lekker’! Voor ons is Goestjes nu al het beste idee van 2022!
 Met een kleine dochter van 10 maanden in huis is mealplanning broodnodig maar ook zo’n gedoe. En nu zet ik mij 1 keer per week aan mijn collect and go bestelling en eten we een hele week superlekker en gevarieerd! Ik heb hier al meermaals gezegd dat ik met u zou trouwen moest ik nog niet getrouwd zijn.
Margot
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ik vind het leuker een weekmenu te hebben dan een foodbox, dit zal mss persoonlijk zijn. Want met zo’n foodbox moet ik toch nog naar de winkel om fruit, koekjes, wasmiddel en andere dingen… De kinderen eten het vaak gewoon niet en moet ik toch nog alternatieven verzinnen én koken. Plus dat ik vind dat de foodbox die ik soms bestel enorm lange bereidingstijden heeft, ook al staat er 25min, dat is het dus nooit!
Ann-Sophie
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Het weekmenu zorgt voor meer rust in mijn hoofd en we vinden de gerechten telkens erg lekker. Super blij mee dus!
Anneleen
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ben heel tevreden over het concept. Ook al kiezen we meestal maar 1-2 gerechten uit, vind er wel inspiratie in. De boodschappenlijst is ook super en helpt extreem bij de aankopen. En het valt nogal mee hoeveel exotische kruiden dienen aangekocht te worden. ;-)!
Marie
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Nog maar één week bezig en al zot content. Niet meer nadenken wat we gaan eten, dat deed jij al voor ons! Allemaal snel klaar én allemaal goedgekeurd door het hele gezin! Wij kijken al uit naar het vervolg 👍👍👍
Joke

Wat schaft de pot?

Ik omschrijf mijn kookstijl graag als een mix van klassiekers met een Goestjes-twist, gecombineerd met wat Pascale en Sandra en nogal beïnvloed door de heerlijkste gerechten van over heel de wereld. Dit alles het liefst eenvoudig en lekker klaargemaakt met goeie ingrediënten van ‘t seizoen.

Concreet betekent dat: eens witloof met ham, maar dan met knolselderpuree in plaats van klassieke puree, wraps met kip of een heerlijke veggie vulling, Thais geïnspireerde stoofpotjes, klassieke gehaktballetjes, geregeld een pastagerecht en voor de afwisseling eens pizza, maar dan met goeie ingrediënten van bij ons erop.

Elke week krijg jij 5 heerlijke gerechten in je mailbox: eentje met vis, een recept met rood vlees (vb. rundsvlees, varkensvlees, gehakt), eentje met vis en twee vegetarische recepten. Zo eet je dus gevarieerd en lekker zonder er zelf over te hoeven nadenken.

Elke week voorzie ik een freezer friendly recept. Van dit recept kan je makkelijk een dubbele portie maken om in te vriezen. Ideaal voor op van die dagen dat je écht geen tijd hebt! 

Wat je allemaal krijgt...

Het Goestjes Weekmenu, heel concreet:

Een hele boterham waarmee ik vooral jouw stress rond dagelijks koken wil wegnemen, zodat jij zonder zorgen gewoon dagelijks goed eten op tafel kan zetten, eten waar je zelf content van wordt en optimaal van kan meegenieten.

 

Wil je vanaf nu zorgeloos en in no time goed en gevarieerd eten op tafel zetten?

Now is the time, want t.e.m. woensdag 30 november krijg jij 25% korting op je jaarabonnement!

Goestjes Weekmenu


Kwartaalabonnement

Goestjes weekmenu

49

39 per kwartaal

Beste deal

Jaarabonnement

Goestjes weekmenu

185

139 per jaar

Julie

Bedankt voor de duidelijke, overzichtelijke, maar vooral niet tijdrovende en lekkere recepten! Deze avond deed ik balletjes met curry en rijst, heerlijk! Alleszins goed bezig en bedankt om om vele mama’s te helpen!

Geraldine

Wat hebben we genoten van je weekmenu. Geen keuzestress meer, vernieuwende receptjes, boodschappen perfect georganiseerd. Ik heb twee jonge tieners die niet altijd gek zijn van groentjes, maar deze week gingen ze er toch vlot in. Het zijn hier ook allemaal vleeseters maar de vegetarische tartaar was een echt succes!

Hoe ziet dat er dan eruit?

De recepten worden je stap voor stap en glashelder uitgelegd en zijn telkens voorzien van een duidelijke, mooie foto. Je krijgt de recepten zowel in een mooi vormgegeven versie in kleur, als in een printvriendelijke versie. 

De recepten staan standaard beschreven voor 2 personen, al kreeg ik al de feedback dat er zeker ook een jong kind kan mee-eten van deze portie.  Waarom twee personen? Dat rekent makkelijk als je bijvoorbeeld voor 4 of meer personen wil rekenen.  

Een kant- en klare boodschappenlijst krijg je er ook bij. Je kan zelf naar believen de boodschappenlijst aanvullen met je andere boodschappen, zo heb je alles in één document. Bovendien kan je ook gewoon makkelijk recepten schrappen uit de lijst, als bepaalde recepten je niet liggen of als je niet alle recepten kan/wil klaarmaken.

 

De ideale match

Het Goestjes Weekmenu is perfect voor jou als je:

Netflix & chill

5 recepten, is da nie wa veel?

Wel, je hoeft natuurlijk niet elke week alle recepten van het weekmenu te koken. Het weekmenu krijg je sowieso wekelijks, dan is het aan jou om vrij te kiezen wat je ermee doet.

Beschouw het een beetje zoals een Netflix-abonnement. Ook daar zijn er periodes waarin jij net meer of net minder van Netflix en chill doet. Zo kan je zelf afwisselen met een eigen weekmenu, favoriete recepten of je kan de het Goestjes Weekmenu afwisselen of combineren met een foodbox.

Het is boven alles mijn bedoeling om jouw stress rond dagelijkse kost weg te nemen. Ik wil je helpende een hand reiken voor als je inspiratie zoekt, voor als je hulp nodig hebt om weer die vraag ‘Wat eten we vandaag?’ te beantwoorden.

Dus maak jij soms geen recepten, soms vijf, soms eens een paar, het belangrijkste is dat ik een last van je schouders neem. Daarvoor creëerde ik het Goestjes Weekmenu en duik ik wekelijks je mailbox binnen.

Goestjes Weekmenu


Kwartaalabonnement

Goestjes weekmenu

49

39 per kwartaal

Beste deal

Jaarabonnement

Goestjes weekmenu

185

139 per jaar

Recepten bedenken en eten maken, dat is nu eenmaal mijn specialiteit. Al jaren deel ik lekkere gerechten op mijn blog, bedenk en style ik recepten voor foodklanten en werk ik mee aan culinaire publicaties. Dus voor mij is dat weekmenu maken een leuke opdracht waarin ik mijn creativiteit kwijt kan. Zonde dat ik het resultaat voor mezelf zou houden.

Daarom besliste ik om mijn weekmenu’s ook met jou te delen. Want minder stress, meer tijd én een gerust gevoel, dat kunnen we allemaal wel gebruiken, am I right?

Twijfel je nog?

Foodbox of zelf boodschappen doen?

Misschien vraag je je wel af waarom je voor het Goestjes Weekmenu zou kiezen als je ook een foodbox kan kopen. Wel hiervoor laat ik graag opnieuw Ann-Sophie aan het woord, omdat ze het beter dan ikzelf kan verwoorden.
Ik vind het ook leuker een weekmenu te hebben dan een foodbox. Want met zo’n foodbox moet ik toch nog naar de winkel om fruit, koekjes, wasmiddel en andere dingen… De kinderen eten het vaak niet en dan moet ik toch nog alternatieven verzinnen én koken. Bovendien vind ik ook dat de foodbox die ik soms bestel enorm lange bereidingstijden heeft, ook al staat er 25 minuten, dat is het dus nooit!
Ann-Sophie

Nog tot en met eind november geldt een uniek aanbod van 25% korting

Mis je kans niet om in te stappen aan deze heel erg zachte prijs!

Twijfel je nog?

Voor beginnende én ervaren thuiskoks

Denk je van nu: ‘ik ben eigenlijk echt geen goeie kok, is het Goestjes weekmenu dan wel iets voor mij?’ Ik zal niet liegen, waarschijnlijk zal jij er dan in het begin wel iets langer over doen om de gerechten klaar te maken. Maar oefening baart kunst. De recepten hou ik bewust eenvoudig, net zodat ook beginnende thuiskoks ze kunnen klaarmaken. Of zodat jij het recept ook gewoon eens kan doorgeven aan je partner, die misschien minder goed kan koken.

Voila, ik heb je met hart en ziel alles verteld wat ik kan over dit Goestjes weekmenu. Je merkt het wel, ik ben crazy excited dat ik dit eindelijk met jou kan delen! Ik hoop daarom dat jij kiest voor het Goestjes Weekmenu en weldra ook kunt genieten van de vele voordelen ervan.

The perfect mix of love and chaos

Wie is Jozefien?

Misschien vraag je je wel af, wie is dat dan, die Jozefien die mij wekelijks dat weekmenu gaat bezorgen? Wel kort samengevat ben ik een foodie, mama én fulltime efficiëntiezoeker. Ik maakte een aantal jaren geleden van mijn kookpassie mijn beroep.

Ik ben foodstylist. Dat betekent dat ik ervoor zorg dat de foto’s van eten die je overal in magazines, kookboeken, op verpakkingen, etc. ziet, er goed uit zien. Daarnaast schrijf ik culinaire teksten voor o.a. kookboeken en ik ontwikkelde intussen al wel honderden recepten voor mijn foodklanten.

Daarnaast deel ik mijn favoriete recepten voor dagdagelijks koken al bijna 10 jaar op mijn blog: goestjes.be. Ik laat je daarnaast op Instagram ook meekijken achter de schermen van mijn werk, gezin en kookavonturen!

Ik heb altijd al heel graag gekookt. Vroeger stond ik probleemloos een hele zondag in de keuken om een lekker diner voor te bereiden. Ik kon uren in de keuken spenderen om bijvoorbeeld Ottolenghi-recepten uit te proberen. Heerlijk vond ik dat!

Sinds de komst van onze twee kindjes (Theo is drie en Annabel anderhalf) is slow cooking zo goed als onmogelijk geworden. Ik moet je waarschijnlijk niet vertellen dat er in een gezin met zo’n jonge kindjes (en covidtijden, laat ons wel wezen), wel eens een wiel afdraait. De dingen zijn hier verre van perfect. Om het met een Pinterest-quote te zeggen: ‘the perfect mix of love and chaos‘.

Mijn kookstijl is dus uit noodzaak geëvolueerd van ‘slow cooking’ naar ‘goed eten zonder gedoe. En omdat ik merk dat ik daarin niet alleen ben, deel ik met heel veel plezier mijn eenvoudige, lekkere gerechten voor dagdagelijks koken. Het geeft mij enorm veel voldoening om je te inspireren en te helpen de stress rond dagdagelijks koken weg te nemen. Want worden we niet allen hoorndol van de vraag: ‘wat eten we vandaag?’.

Dus recepten bedenken en weekmenu’s opstellen die lekker en voldoende gevarieerd zijn, is nu eenmaal mijn specialiteit. Ik vind het bovenal superfijn om te horen dat jij met mijn weekmenu’s en recepten aan de slag gaat en er ook effectief van geniet!

 

Mocht je toch nog vragen of opmerkingen? Dan sta ik tot jouwer beschikking. Stuur me gerust een mailtje met je vraag of vragen en ik probeer je zo snel mogelijk een antwoord te bezorgen!

Ik sta te popelen om met het Goestjes Weekmenu jouw stress rond dagelijks eten weg te nemen en kijk er enorm naar uit om je zorgeloos én met een smile in de keuken te zien staan!

x
Jozefien