Yes, check nu asap je inbox voor je eerste gratis weekmenu!

Mocht je intussen vragen hebben, aarzel dan zeker niet om mij te mailen, ik probeer je zo snel mogelijk te antwoorden.

Tot in de keuken!

x
Jozefien

Speciaal voor jou (omdat je voor het gratis weekmenu koos) heb ik een HEEL TIJDELIJKE ACTIE.
Enkel voor de snelle beslissers!

uur
min
sec
Goestjes Weekmenu

Beste deal

Tijdelijk supervoordelig jaarabonnement

Goestjes weekmenu

€ 150,-120 per jaar

Een heel jaar lang, elke dinsdag 5 family-proof recepten in je inbox, klaar in 30 min. of minder. Na het eerste jaar kun je makkelijk verlengen OF no questions asked opzeggen.

Dit zeggen de leden:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wij hebben gewoon een hele nieuwe wereld ontdekt! Op ons weekmenu stond enkel datgene wat onze kinderen lusten (spaghetti, worst, hamburger) en we aten elke week hetzelfde. Met jouw menu is er zooooveel stress weggevallen. En ons eten is écht lekker en veel gezonder. Mijn man is ook helemaal fan, zelfs van de veggie gerechten. Ook ‘s avonds veel minder goestingskes, omdat ons avondeten gewoon gebalanceerd is.
Karen
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ik ga jou een jaar lang bestoken met dankbare Halleluja’s en ‘man dat is lekker’! Voor ons is Goestjes nu al het beste idee van 2022!
 Met een kleine dochter van 10 maanden in huis is mealplanning broodnodig maar ook zo’n gedoe. En nu zet ik mij 1 keer per week aan mijn collect and go bestelling en eten we een hele week superlekker en gevarieerd! Ik heb hier al meermaals gezegd dat ik met u zou trouwen moest ik nog niet getrouwd zijn.
Margot
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ik vind het leuker een weekmenu te hebben dan een foodbox, dit zal mss persoonlijk zijn. Want met zo’n foodbox moet ik toch nog naar de winkel om fruit, koekjes, wasmiddel en andere dingen… De kinderen eten het vaak gewoon niet en moet ik toch nog alternatieven verzinnen én koken. Plus dat ik vind dat de foodbox die ik soms bestel enorm lange bereidingstijden heeft, ook al staat er 25min, dat is het dus nooit!
Ann-Sophie
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bedankt voor de duidelijke, overzichtelijke, maar vooral niet tijdrovende en lekkere recepten! Deze avond deed ik balletjes met curry en rijst, heerlijk! Alleszins goed bezig en bedankt om om vele mama’s te helpen!
Julie
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wat hebben we genoten van je weekmenu. Geen keuzestress meer, vernieuwende receptjes, boodschappen perfect georganiseerd. Ik heb twee jonge tieners die niet altijd gek zijn van groentjes, maar deze week gingen ze er toch vlot in. Het zijn hier ook allemaal vleeseters maar de vegetarische tartaar was een echt succes!
Geraldine
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Nog maar één week bezig en al zot content. Niet meer nadenken wat we gaan eten, dat deed jij al voor ons! Allemaal snel klaar én allemaal goedgekeurd door het hele gezin! Wij kijken al uit naar het vervolg 👍👍👍
Joke

Wat schaft de pot?

Ik omschrijf mijn kookstijl graag als een mix van klassiekers met een Goestjes-twist, gecombineerd met wat Pascale en Sandra en nogal beïnvloed door de heerlijkste gerechten van over heel de wereld. Dit alles het liefst eenvoudig en lekker klaargemaakt met goeie ingrediënten van ‘t seizoen.

Concreet betekent dat: eens witloof met ham, maar dan met knolselderpuree in plaats van klassieke puree, wraps met kip of een heerlijke veggie vulling, Thais geïnspireerde stoofpotjes, klassieke gehaktballetjes, geregeld een pastagerecht en voor de afwisseling eens pizza, maar dan met goeie ingrediënten van bij ons erop.

Elke week krijg jij 5 heerlijke gerechten in je mailbox: eentje met vis, een recept met rood vlees (vb. rundsvlees, varkensvlees, gehakt), eentje met vis en twee vegetarische recepten. Zo eet je dus gevarieerd en lekker zonder er zelf over te hoeven nadenken.

Elke week voorzie ik een freezer friendly recept. Van dit recept kan je makkelijk een dubbele portie maken om in te vriezen. Ideaal voor op van die dagen dat je écht geen tijd hebt! 

Mocht je toch nog twijfelen dan sta ik tot jouwer beschikking om al je prangende vragen te beantwoorden. Stuur me gerust een mailtje met je vraag of vragen en ik probeer je zo snel mogelijk een antwoord te bezorgen!

Ik sta te popelen om met het Goestjes Weekmenu jouw stress rond dagelijks eten weg te nemen en kijk er enorm naar uit om je zorgeloos én met een smile in de keuken te zien staan!

x
Jozefien