1potje Boursin Cuisine((knoflook en fijne kruiden))
scheutOlijfolie
2elpijnboompitten
2elbladpeterselie(grof gehakt)
Direct in je mandje bij
Bereiding
Verwarm je oven voor op 220 °C en bedek een bakplaat met bakpapier of een herbruikbaar bakvel.
Hak de prei in stukjes, spoel goed en dep droog. Verdeel de prei samen met de wortelstukjes en gnocchi over je bakplaat. Kruid met peper, zout en gedroogde tijm.
Besprenkel met olijfolie en verdeel goed. Rooster 10 minuten in je oven.
Maak wat plaats in het midden van je bakplaat en leg nu ook de Boursin Cuisine op de bakplaat. Laat nog 10 minuten mee roosteren in de oven.
Rooster intussen de pijnboompitten in een antikleefpannetje op een zacht vuur.
Meng de groenten, gnocchi en de kaas door mekaar, schep op de borden en werk af met de pijnboompitjes.