fbpx

Heerlijke kookworkshop

Salades zonder gedoe

Na deze workshop heb jij alle kennis in handen om een zomer lang heerlijke en gevarieerde salades klaar te maken in no time. 

 🥗We maken samen 10 salades in echte Goestjes-stijl, lekker, zonder gedoe en klaar in een halfuurtje of (veel) minder.
 

🥗Je leert salades maken die perfect zijn als bijgerecht, bijvoorbeeld bij de barbecue, maar ik leer je ook salades maken die perfect zijn als maaltijd aan zich 

🥗We gaan aan de slag met goeie ingrediënten die we met kruiden en smaakmakers een heerlijke boost geven. Ik geef je tips en tricks om de beste dressings te maken, kortom na de workshop weet jij  perfect hoe je een salade op smaak kan brengen. 

🥗We maken gevarieerde salades, met rauwe- en geroosterde groenten, met- en zonder koolhydraten, salades met vlees, vis en veggie salades. 

‼️Er zijn maar 10 plekjes! Dus wees er snel bij!

 

WANNEER:  Vrijdag 29 april van 18u30 tot 21u20

WAAR: De Keuken van Roeselare – De Munt 36, 8800 Roeselare (Parkeren kan ondergronds bij de locatie)

Het wordt een heerlijke gezellige avond waarin we mekaar nog eens live ontmoeten!  Je wordt goed verzorgd met een heerlijk glaasje bubbels en een wijntje (of ander drankje naar keuze) tijdens het koken en het eten. Voor de afwas en de opkuis is er assistentie!

Tijdens de workshop ben ik bovendien beschikbaar voor al je vragen! We koken samen in de goednieuwe, prachtige Keuken van Roeselare, waar we na het koken ook samen gezellig kunnen tafelen.  

Voor deze heerlijke, leerrijke avond betaal je €65, inclusief aperitief en drankje bij het eten. Kom je met 2 (of meer)? Dan betaal je slechts €55 pp.

 Hoi, ik ben Jozefien!

Koken en goed eten, dat is mijn passie. Vroeger stond ik probleemloos een hele zondag in de keuken om een lekker diner voor te bereiden. 

Sinds de komst van onze twee kindjes is slow cooking zo goed als onmogelijk geworden. Mijn kookstijl is dus uit noodzaak geëvolueerd van ‘slow cooking’ naar ‘goed eten zonder gedoe’.

En omdat ik merk dat ik daarin niet alleen ben, deel ik met veel plezier mijn eenvoudige, lekkere gerechten voor dagelijks koken.

Het geeft mij enorm veel voldoening om je te inspireren en te helpen je stress rond dagdagelijks koken weg te nemen. Want worden we niet hoorndol van de vraag: ‘Wat eten we vandaag?’ 


Tot snel!
  •  

X Jozefien