First things first: HAPPY NEW YEAR! Dat 2016 er een schoontje mag worden, eentje vol fun, gezelligheid en uiteraard heel veel goestjes! Al moet ik zeggen dat het zelfs voor mij de laatste dagen iets te veel van het goede was. Kerstavond uitbundig gevierd met een rijkelijk maal, kerstdag wederom uitbundig gevierd met een rijkelijk maal, vervolgens een verjaardagsfeestje gegeven (jip the big 3!) met de nodige hapjes en dan passeerden oudejaarsavond en nieuwjaarsdag nog de revue. Massa’s eten dus!
Daarom net: dringend tijd voor wat lichtere kost. In deze salade combineren we gerookte heilbot en zalm met sinaasappel en wortel, misschien een verrassende combo maar geloof me, echt superlekker hoor. De bijhorende dressing maak je met een scheutje azijn, wat olijfolie en sinaasappelsap: heerlijk!!
Ik bedacht dit receptje trouwens voor de Spar challenge – de winnende blogger gaat met een reportage in het toffe Spar-magazine Kook lopen. Wat denken jullie? Maak ik kans met deze easy maar o-zo-tasty salade? Smakelijk!
[yumprint-recipe id=’36’]
voor mij een toopertje en helemaal mijn smaak 🙂
tis echt een topsalade! Eens je hem gemaakt hebt zal hij zeker wel eens meer op het menu komen 🙂
Zal zéker eens bij ons op tafel komen te staan!
Bedankt Patricia! Laat zeker weten wat je ervan vindt dan!