fbpx

20% Lanceringskorting eindigt in

dag(en)
uur
min
sec

Nooit meer zonder inspiratie met Goestjes weekmenu

Altijd een antwoord op de vraag: 'wat eten we vandaag?’

Zelfs al heb je weinig geen kookinspiratie, als je dit weekmenu gebruikt kan jij zorgeloos en no time goed en gevarieerd eten op tafel zetten.

Stel je voor...

Geen zorgen, geen stress, niet meer nadenken over het avondeten

Dat is exact waarom ik het Goestjes Weekmenu creëerde, om jouw stress rond dagelijks koken weg te nemen zodat jij elke dag zorgeloos gewoon goed eten op tafel kan zetten. Eten waar je trots op bent en waar je zelf ook van kan mee genieten.

Hoofd, huis en werk op orde

Van chaotisch naar efficiënt en gestructureerd

Ik geef het toe, ik ben van nature eigenlijk nogal een chaoot, zo iemand van ‘go with the flow’. Het was dan ook best wel even aanpassen voor mij dat die levensstijl met twee jonge kinderen, een drukke job en een huishouden helaas niet echt houdbaar meer was.

Meer en meer besefte ik dat ik meer nood had aan regelmaat en structuur want de chaos bezorgde mij veel stress en frustratie. Om mijn hoofd, mijn huis en mijn werk op orde te krijgen moest ik op zoek naar manieren om alles efficiënter en gestructureerder te organiseren.

Ik ging boeken lezen over efficiënter werken, ik volgde cursussen en luisterde naar podcasts, en kwam ook tot het besef dat het eigenlijk niet meer haalbaar was om bijna dagelijks efkes de supermarkt ‘binnen te springen’. Ik leerde aan den lijve en in de praktijk dat ‘een goeie voorbereiding het halve werk is’ en dat ik bepaalde de taken waar ik mij alleen maar gefrustreerd door voel beter uitbesteed.

Sinds ik werk met mijn weekmenu en boodschappenlijst is er hier toch wat meer structuur en rust ten huize Goestjes. Want de voordelen van zo’n weekmenu zijn legio:

En dat gerust gevoel wil ik zo graag met je delen!

Want ja, misschien heb je zelf ook al wel eens een weekmenu opgesteld en maar verviel je al snel in dezelfde gerechten als altijd?

Of vind je het moeilijk om uit al die kookboeken in je boekenrek de juiste recepten te selecteren? 

Of hou je het gewoon niet vol om hier wekelijks tijd voor te maken?

Geen inspiratie

Misschien is dat weekmenu maken voor jou ook een moeilijke opdracht waar je niet elke week toe komt. Misschien is het voor jou ook echt frustrerend om voor élke dag kookinspiratie te vinden en die vraag ‘wat eten we vandaag’ te beantwoorden. Misschien wil jij ook meer tijd besteden aan leuke dingen in plaats van aan die frustraties?

Ann-Sophie heeft zelf eigenlijk nooit inspiratie en vindt het vreselijk om te moeten nadenken over de vraag: ‘Wat eten we vandaag?’

Als ik op voorhand plan, dan ben ik daar makkelijk een uur mee bezig. En als ik het niet doe verlies ik in de week superveel tijd omdat ik elke dag moet nadenken. Ik hecht veel belang aan tijd voor leuke dingen in plaats van tijd aan frustraties en ongemak te moeten besteden. Dus ik vind een weekmenu met boodschappenlijst super waardevol.
Ann-Sophie

Recepten bedenken en eten maken, dat is nu eenmaal mijn specialiteit. Al jaren deel ik lekkere recepten op mijn blog, bedenk ik recepten voor foodklanten en werk ik mee aan culinaire publicaties. Dus voor mij is dat weekmenu maken een leuke opdracht waarin ik mijn creativiteit kwijt kan. Zonde dat ik dat voor mezelf zou houden.

Daarom besliste ik om mijn weekmenu’s ook met jou te delen. Want minder stress, wat meer tijd én een gerust gevoel, dat kunnen we allemaal wel gebruiken, am I right?

Niet meer nadenken bij de vraag 'Wat eten we vandaag?', geen stress meer rond dagelijks koken en elke week mijn kant-en-klaar weekmenu met bijhorende boodschappenlijst in je mailbox ontvangen?

Goestjes weekmenu

maandabonnement
20
16 per maand
  • Elke week een nieuw weekschema
  • Uitgebreide en flexibele boodschappenlijstjes
  • Gevarieerde en gezonde menu's
  • Weekmenu starterspakket