Over Goestjes

Wie is Goestjes?

Hoi, ik ben Jozefien, zot van koken en van alles wat met eten te maken heeft. En ja, eigenlijk is dat wel altijd al zo geweest. Als kind al was ik een alleseter en nog steeds sta ik erop om alles wat mij voorgeschoteld wordt te proeven. Er zijn misschien wel dingen die ik minder graag eet, maar iets écht niet lusten – nee dat heb ik zo niet. Ik sta dan ook enorm open om nieuwe ingrediënten en smaakcombinaties uit te proberen – en dat zal je zeker merken in mijn recepten.RON-shootleuven-3

Welke recepten?

De recepten die ik hier deel zijn velerlei: hapjes en drankjes voor bij de apero, een tof ontbijt, heerlijke slaatjes of andere lunchideetjes,  ovenschotels, pastagerechten, dessertjes, enz. Soms zijn mijn recepten gezond, soms iets minder – maar altijd zijn ze met liefde en verse ingrediënten klaargemaakt en bedoeld om te delen met je geliefden (al mag je er natuurlijk ook stiekem in je eentje van smullen :-)).  Kortom, dagelijkse kost – maar dan niet zo alledaags. Voor de recepten op Goestjes heb je geen speciale toestellen en toebehoren nodig, met de basics zal je er zeker geraken!

Contact

Bovenal wil ik mijn passie voor al wat lekker is delen met mijn lezers. Daarom ook dat het leuk is om iets van mijn bezoekers te horen. Heb je een van mijn repten klaargemaakt? Of heb je vragen? Of heb je misschien zelf een leuk recept dat je graag wil delen? Neem dan zeker contact met mij op via mijn e-mail: jozefien@goestjes.beRON-shootleuven-1

 

 

3 Reacties

 • Wat is jou reactie? Olga 14 November 2013 at 15:31

  Via onze website Volrecepten.be kunnen onze bezoekers grasduinen in meer dan 51.000 recepten vermeld in blogs en websites. Bovendien hebben we voor onze bloggers een lijst met Topblogs samengesteld, waar u andere bloggers kunt vinden én uw eigen blog kunt toevoegen: http://www.volrecepten.be/topblogs-met-recepten.Wij indexeren uw recepten zodat onze bezoekers ze via onze zoekmachine kunnen vinden. Bovendien is Volrecepten.be volledig gratis!

  Volrecepten.be heeft zuster-websites in onder andere Zweden, Brazilië, Duitsland, Engeland, de Verenigde Staten en Frankrijk. Waarom niet lid worden van deze grote familie?

  Wij zijn ook aanwezig op Facebook!

  Breng ons een bezoek!

  Olga

 • Wat is jou reactie? Adresje: REVUE | Goestjes 31 Oktober 2014 at 11:42

  […] Over Goestjes […]

 • Wat is jou reactie? ohladybake 11 Mei 2015 at 12:39

  hoi jozefien,
  net je blog ontdekt en heel fijn om te lezen!
  ik ga hier zeker eens grasduinen en je volgen.
  liefs

 • Laat een reactie na