Goestjes geeft een workshop: 5 keer gezond lunchen + efficiënt maaltijdplannen

21 Maart 2017

Ik ben een fan van gezonde homemade maaltijden, maar dat hadden jullie waarschijnlijk wel al eens gelezen. Net als eenieder heb ik ook niet altijd veel tijd om te koken, daarom ga ik er prat op om onze maaltijden goed te plannen en er bovendien voor te zorgen dat ik het mezelf niet al té moeilijk maak. Want ik ben ervan overtuigd dat lekker en gezond koken helemaal niet veel tijd in beslag hoeft te nemen.

Mensen vragen me wel eens hoe ik dat doe, zo altijd vers koken. En dan nog eens een goeie lunch verzorgen ook. Velen onder jullie lijken dit een zeer moeilijke opgave te vinden. Toegegeven, het vraagt wat discipline en ik slaag er heus niet elke dag in om én een gezonde lunch én een warm avondmaal (en soms ook nog eens een homemade ontbijtje :-)) klaar te maken, maar dat hoeft mijn inziens ook niet. Als je ook de 80-20 regel toepast dan ben je goed bezig.

Maar ik geloof dus oprecht dat velen onder jullie dit wat overschatten, vandaar dus dat ik mijn mealplanning skills wil delen in een toffe workshop waarin we 5 gezonde, snelle lunches klaarmaken. De bedoeling is dat je zelf met een aantal leuke en veelzijdige ingrediënten aan de slag gaat en zo in de praktijk merkt dat lekker & gezond koken best wel in weinig tijd kan. En uiteraard smullen we achteraf samen van deze lekkere gerechten! 

Wat staat er zoal op het menu? We gaan resoluut voor smaakvolle & ongecompliceerde recepten boordevol verse groentjes en gezonde smaakmakers in verrassende combinaties! Wat dacht je van een mediterraans geïnspireerde maaltijdsalade met geroosterde puntpaprika en kikkererwten? Of een frisgroene gazpacho op basis van komkommer en avocado? En waarom eens geen pesto van verse erwtjes maken en die met allerlei andere heerlijke ingrediënten combineren tot een toplunch?

Als je de workshop volgt krijg je alle recepten mee, inclusief een lijstje van basisingrediënten die je best altijd in huis hebt én een nuttige planningstool om tijd te besparen bij het plannen van je maaltijden. De workshop vindt plaats op donderdag 6 april, start om 18.30u en is rond 21.30u ten einde. Dit alles gaat trouwens door op een hele toffe locatie, nml. in de kijkwoning van Re-Vive in Gentbrugge. De prijs voor deze boeiende Goestjes-avond is €49 pp.

Wil je er graag bij zijn? Schrijf je dan snel in via deze link of stuur me een mailtje: jozefien@goestjes.be! Plaatsen zijn beperkt en het gaat uiteraard megaleuk, megalekker en mega interessant worden!

Misschien vind je dit ook wel leuk?

1 Reactie

  • Wat is jou reactie? ElsS 21 Maart 2017 at 21:28

    Leuk, zowel het concept als de locatie; helaas die dag al andere afspraak in de agenda. Toch veel succes 🙂

  • Laat een reactie na