Winterse stoemp met de lekkere melk van Joyvalle

31 Januari 2017

Melk is goed voor elk! Eind vorig jaar werkte ik daarom samen met FrieslandCampina aan enkele leuke receptenfilmpjes voor hun website leeflekker.be. Met de smeuïge volle room van Campina maakte ik een cheesecake met witte chocolade. Ik ging creatief aan de slag met Nutroma koffieroom en toverde een heerlijke panna cotta met koffiekaramel op tafel. Maar mijn favoriete Leef Lekker receptje is de zalige winterse stoemp die ik maakte met de AA-melk van Joyvalle. 

Een goeie stoemp smaakt uiteraard op zijn best als het buiten barkoud is. Met andere woorden – nu is het dus hét perfecte moment om deze hartverwarmende stoemp op tafel te toveren. Goeie patatjes tot puree gestampt met wat lekkere melk erbij, verse savooikool en worteltjes, een beetje gerookt spek en afwerken met een pittig mosterdsausje: gewoonweg de beste winterkost!

Zit je al te watertanden? Check zeker de video hieronder – het volledige recept vind je via deze link!

En pssst, er staan nog megaveel verrukkelijke receptjes op leeflekker.be

 

Misschien vind je dit ook wel leuk?

Geen reacties

Laat een reactie na