A little story from the heart

20 December 2016

Normaal verscheen er nu geen blogpost. Normaal was ik nu samen met mijn kersverse husband in Zuid-Afrika aan het rondtoeren op honeymoon. Maar zoals je misschien al doorhad, echt normaal zijn de dingen de voorbije dagen niet gelopen.

But first things first, jullie hebben serieuze excuses te goed. De laatste weken heb ik deze blog schromelijk verwaarloosd. Huppelend van de ene opdracht naar de andere en tussendoor je eigen weddingplanner zijn, daar kruipt immens veel tijd in. Dus kwam dit blogje spijtig genoeg eventjes in een vergeethoekje terecht. Nu ons (megafantastisch, prachtig, onvergetelijk, warm, gezellig, romantisch, knallend…) trouwfeest achter de rug is heb ik weer wat meer tijd om met Goestjes bezig te zijn. 

trouwdag jozefien jeroen december winterwedding meeting

Maar wat een prachtfeest hebben we gehad zeg! We hakten zo ergens in september vorig jaar de knoop door om in de winter te trouwen en er een romantisch, stijlvol en gezellig winters getint feest van te maken. Nooit had ik durven dromen dat onze trouwdag zo magnifiek zou worden!

Nadat we onze prachtlocatie gevonden hadden konden de voorbereidingen van start gaan. Al gauw stond mijn bridemodus op aan en had ik honderden foto’s gepind. Kill your darlings heb ik ooit geleerd, dus uit al die honderden beelden koos ik er een 10-tal die de leidraad voor de sfeer van ons feest moesten worden. Daarmee gingen we aan de slag.

trouwdag jozefien jeroen december winterwedding moodboard

We gingen rond de tafel zitten met Pieter, een goede vriend die ook mijn Goestjes logo ontwierp, om op basis van ons moodboard passende uitnodigingen en drukwerk te ontwerpen. We ontmoetten traiteurs, fotografen, dj’s , bloemisten, priesters, … en droomden en planden erop los. En o ja, ik ging ook nog eens op bruidsjurkenjacht 🙂

In dit hele proces had ik altijd wel het eindbeeld voor ogen, maar toch was het tot op het laatste moment spannend – zou alles wel lukken? Zou alles wat we gekozen en gemaakt hadden effectief mooi bij mekaar passen? Zouden we erin slagen om een uniek sfeer neer te zetten en er voor onszelf, familie en vrienden een onvergetelijke dag van te maken? Maar toen vrijdag in de late middag de zaal opgebouwd was, de verlichting geplaatst en al de tafels gedecoreerd waren beleefden we allen samen al een intens geluksmoment – zo schoon! En damn, het voelde zo goed om dat alles wat je een jaar lang in je hoofd had ook in het echt te zien!

trouwdag jozefien jeroen december winterwedding tafels tablestyling

Op zaterdag 10 december was het dan zo ver, de schoonste dag van ons leven! Wakker worden om 4u ’s nachts van pure excitement en hopen dat het al halfzeven is – gelukkig dan weer de slaap kunnen vatten. Dan opstaan, naar de kapper, terug thuis de makeupstoel in & go! Gewoon een hele dag genieten, van de romantiek, het omringd zijn door al die mensen die je zo graag zien, van mekaar, de feestelijke sfeer en al die liefde, de schoonheid rondom, het lekkere eten, de bubbels, de knallende party.

Kortom, WAW wat een dag, wat een feest! 

trouwdag jozefien jeroen december winterwedding

Op zondag kwam er abrupt een einde aan de feeststemming. Long story short, ik werd in de loop van de middag opgenomen in het ziekenhuis. Op maandag werd ik geopereerd. Net op het moment dat ik uit de operatiezaal kwam steeg ons vliegtuig richting Johannesburg op – dus bye bye honeymoon for now.

Intussen gaat het gelukkig weer helemaal goed met mij. En gelukkig hebben we de prachtige herinneringen aan onze trouwdag en het vooruitzicht van onze uitgestelde honeymoon die er in januari zit aan te komen! Thanks Hung Tran voor de fabulous wedding pics en aan alle mensen die er mee voor zorgden dat onze trouwdag ook effectief de schoonste dag van ons leven werd! 

xxx

 

 

 

Misschien vind je dit ook wel leuk?

9 Reacties

 • Wat is jou reactie? Bart Bostoen 20 December 2016 at 22:33

  Lieve Jozefien,
  Je bent niet alleen een fantastische food – lover/ambassador én zelfs weddingplanner, maar ook goede schrijfster met een vlotte pen! Je verhaal bewijst dat het leven niet altijd rozengeur én maneschijn is, maar één iets heb ik geleerd, het komt altijd allemaal wel goed! Ik weet dat je liever had geschreven “how fabulous the food is in South – Africa”, maar je hebt dit nog te goed samen met Jeroen! De nieuwe smaken én ontdekkingen zullen echter nog intenser tot hun recht komen, dat weet ik zeker! En weet Jozefien, er zijn heel veel mensen om je heen die om je geven, die je steunen én die samen met jouw er op de 10de december er een ongelofelijk feest van gemaakt hebben! Deze herinnering koester ik bij één van de mooiste van het jaar 2016!

  Groetjes,
  Bart

  • Wat is jou reactie? Jozefien 21 December 2016 at 11:53

   Bedankt Bart voor je mooi berichtje, vooral blij dat je ook genoot van ons trouwfeest – we hopen nog veel te kunnen feesten samen in de toekomst!

 • Wat is jou reactie? Katrien Vandecandelaere 21 December 2016 at 10:38

  Jozefien en Jeroen,
  wat een geweldig huwelijksfeest was dat!! Iedereen zag er prachtig uit en alles was tot in de puntjes voorbereid.
  Het eten was overheerlijk, zoals het een goede foodblogster betaamt :-). Vernieuwend, lekker, hip en verfijnd.
  In de zaal en aan tafel gezelligheid troef!
  Het was prachtig en wat een ambiance op de dansvloer! Wij hebben er volop van genoten.
  2016 kunnen afsluiten met zo’n geslaagd huwelijksfeest
  en 2017 starten met een honeymoon… wat wil een mens nog meer?
  Nogmaals dikke proficiat en nog veel blogplezier want daar genieten we ook van.
  Groetjes,
  Katrien x

 • Wat is jou reactie? Jozefien 21 December 2016 at 11:55

  Bedankt Katrien! Super dat je zo genoot van ons feest! Thanks voor je lief berichtje en de steun – word er warm van vanbinnen ?

 • Wat is jou reactie? EV 21 December 2016 at 20:03

  Super super mooi!

 • Wat is jou reactie? Julie Hapjesprincess 21 December 2016 at 23:07

  Wat een mooie verhaal!!! Veel succes en hopelijk ben je snel terug te oude!! Ik wil ook trouwen als ik dit lees ?

  • Wat is jou reactie? Jozefien 22 December 2016 at 00:48

   Thanks Julie! Ik heb al weer goesting om een nieuwe trouw te organiseren dus als je hulp nodig hebt, call me ?

 • Wat is jou reactie? Louie Van Nieuwenborgh 30 December 2016 at 20:40

  Nog ’n s congrats met je huwelijk, Jozefien! Het trouwfeest ziet er prachtig uit 🙂

 • Wat is jou reactie? Myriam 15 Januari 2017 at 18:53

  Wat een mooie foto’s ! Stràlen van begin tot eind. En ik zie op IG dat je ondertusssen weer helemaal de oude bent en mateloos aan het gezien bent in het mooie Zuid-Afrika. Eind goed, al goed!
  Liefs
  Myriam

 • Laat een reactie na